Στους τελικούς ΝΟΜ και ΝΟΛ

11/05/2013 - 11:15

Kopilasia_Panellinio_Sxoinias_2013Κόντρα στον άστατο καιρό και το δυνατό άνεμο που φυσούσε από το ξεκίνημα του προγράμματος κατά τη δεύτερη μέρα της Α' φάσης του 79ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Κωπηλασίας "Ford" 2013, ολοκληρώθηκε ομαλά στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Τα δύο πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης συμμετείχαν στις επαναληπτικές σειρές των αγωνισμάτων τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Στη δίκωπο άμευ πηδαλιούχου των εφήβων, οι Μαζιώτης και Σιταράς τερμάτισαν στη 2η θέση με χρόνο 7:43.77 και προκρίθηκαν έτσι στον τελικό, μια σημαντική επιτυχία αναμφίβολα για τους αθλητές της Λέσβου.

Στο τετραπλό σκιφ νεανίδων, στον 1ο επαναληπτικό, οι Δημητράκα - Σιταρά - Ζαραδούκα - Βύρη του ΝΟΜ δεν τα κατάφεραν, τερματίζοντας στην 5η θέση σε χρόνο 7:38.13.

Εκτός τελικών έμεινε και η Σοφία-Ιοκάστη Ράπτη του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, στο σκιφ νεανίδων, που τερμάτισε στην 4η θέση του 1ου επαναληπτικού με χρόνο 8:59.07.

Από κει και πέρα, οι αθλητές του ΝΟ Λήμνου είχαν εξαιρετική παρουσία με τον Παναγιώτη Μαγδανή να μη δυσκολεύεται στο σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, κερδίζοντας τον πρώτο ημιτελικό με χρόνο 7:24.25. Στην ίδια κούρσα, ήταν στη 2η θέση ο συναθλητής του Κωνσταντίνος Τσόπανος, που πέτυχε χρόνο 8:05.81.

Οι Λημνιοί έκαναν το "1-2" και στο σκιφ ανδρών, στον πρώτο επαναληπτικό, με τον Κωνσταντίνο Δικράνη να κερδίζει (7:19.56) και τον Κωνσταντίνο Τσόπανο στη 2η θέση (7:38.93). Και οι δύο προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος.

Τέλος, στο σκιφ ανδρών κάτω των 23 ετών, ο Κωνσταντίνος Δικράνης κατετάγη στην 3η θέση του 2ου ημιτελικού με χρόνο 7:33.43 και θα δώσει τη μάχη για ένα καλό πλασάρισμα στο σημερινό τελικό.

Πλέον, η διοργάνωση μπαίνει στο πιο ενδιαφέρον μέρος της αφού από το Σάββατο το πρωί ξεκινούν οι τελικοί στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και κάτω των 23 ετών, ενώ την Κυριακή ανδρών-γυναικών και ελαφρών βαρών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey