Πολλά τα χαμόγελα από το Σχοινιά

12/05/2013 - 16:54 Τελευταία τροποποίηση στις 12/05/2013 - 22:41

Parakoilas_Aggelopoulos_NAS_diplo_skifΠολύ καλή χαρακτηρίζεται η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στο 79ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, που ολοκληρώθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ο Όμιλος της Λέσβου έλαβε μέρος με δύο πληρώματα των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών, τα οποία συναγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες μεγαλύτερους σε ηλικία κατά ένα χρόνο, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια στις σημαντικές εγχώριες διοργανώσεις.

Στη δίκωπο άνευ των εφήβων, οι Μαζιώτης και Σιταράς τερμάτισαν στην 5η θέση του τελικού, ενώ στο τετραπλό σκιφ νεανίδων οι Δημητράκα - Σιταρά - Ζαραδούκα - Βύρη κατετάγησαν στην 7η θέση.

Να σημειωθεί, ότι γεμάτη εμπειρίες επιστρέφει αύριο, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΝΟΜ, και η Θεανώ Μάτα η οποία έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής ομάδας, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με τον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Magdanis_NO_Limnou1Σημαντικές διακρίσεις είχε όμως και ο Μυτιληνιός πρωταθλητής Παναγιώτης Παράκοιλας, που κατέκτησε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο με τα χρώματα του ΝΑΣ Πειραιά. Συγκεκριμένα, στο διπλό σκιφ κάτω των 23 ετών, Παράκοιλας και Β. Αγγελόπουλος τερμάτισαν στην 1η θέση, καθαρίζοντας την κούρσα από τα πρώτα 500 μέτρα. Παράλληλα, στο τετραπλό σκιφ ανδρών ο ΝΑΣ ήταν στη 2η θέση με πλήρωμα τους Δ. Αγγελόπουλο - Μέλλο - Παράκοιλα - Β. Αγγελόπουλο.

Εξαιρετικός ήταν και ο Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Μαγδανής, ο οποίος χάρισε στο ΝΟ Λήμνου ένα χρυσό και δύο ασημένια μετάλλια. Ο Λημνιός πρωταθλητής ήταν 1ος στο σκιφ ελαφρών βαρών και δεύτερος στο σκιφ ανδρών, όπως επίσης και στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών μαζί με τον συναθλητή του Δικράνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey