Στον τελικό του Ευρωπαϊκού ο Μαγδανής

01/06/2013 - 14:25

magdanis_konsolas_hellas_3Παρών στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, που διεξάγεται στη Σεβίλλη της Ισπανίας, θα είναι ο Λημνιός Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Μαγδανής μαζί με το συναθλητή του Λευτέρη Κόνσολα.

Το ελληνικό πλήρωμα πραγματοποίησε εξαιρετική κούρσα στον ημιτελικό και κατάφερε με υπερπροσπάθεια να τερματίσει στη 3η θέση, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τη μεγάλη κούρσα στο διπλό σιφ ελαφρών βαρών.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί συνολικά σε τέσσερις μεγάλους και τρεις μικρούς τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Κατερίνα Νικολαϊδου σφράγισε πρώτη την πρόκρισή της στα έξι κορυφαία πληρώματα του σκιφ ελ βαρών στην Ευρώπη και πριν λίγη ώρα εξασφάλισαν επίσης τη συμμετοχή τους στους τελικούς, η δίκωπος άνευ ελαφρών βαρών με τους Γιώργο Κόνσολα και Νίκο Αφεντούλη (τερμάτισαν 1οι στον ημιτελικό), το σκιφ ελαφρών βαρών με τον Σπύρο Γιάνναρο (2η θέση στον πρωινό ημιτελικό), καθώς και το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Στο μικρό τελικό του αγωνίσματός τους, για να διεκδικήσουν μια θέση απο 7-12, θα συμμετάσχουν το διπλό σκιφ γυναικών με τις Αθηνά Αγγελοπούλου και Ελένη Διαμάντη που τερμάτισαν στην 4η θέση του επαναληπτικού, η δίκωπος άνευ των ανδρών με τους Αλέξανδρο Λουλούδη και Κωνσταντίνο Χρηστομάνο που πήραν την 5η θέση στον επαναληπτικό, καθώς και ο Διονύσης Αγγελόπουλος που επίσης τερμάτισε 5ος στον ημιτελικό του σκιφ ανδρών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey