Ασημένιοι Μαζιώτης και Σιταράς

21/07/2013 - 15:22 Τελευταία τροποποίηση στις 21/07/2013 - 18:09

Maziotis_Sitaras_Aigaiopelagitikoi2013_1Mε το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφουν στη Λέσβο ο Νίκος Μαζιώτης και ο Συμεών Σιταράς, το οποίο κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων, που διεξήχθη στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης τα πήγαν περίφημα στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου, τερματίζοντας στη 2η θέση του μεγάλου τελικού, προσθέτοντας έτσι μια ακόμα σημαντική διάκριση στο άθλημα, που καλλλιεργείται με μεγάλη επιτυχία στο νησί μας. Ο χρόνος τους ήταν 7:17.21.

Πολύ καλά τα πήγαν η Θεανώ Μάτα με τη Βικτώρια Σιταρά, αφού κατάφεραν να προκριθούν στο μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ κορασίδων, όπου τερμάτισαν στην 5η θέση με χρόνο 8:18.94.

Ο ΝΟΜ έλαβε επίσης μέρος και στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου της κατηγορίας κορασίδων, με πλήρωμα την Αρετή Δημητράκα και τη Δήμητρα Ζαραδούκα, οι οποίες τερμάτισαν στην 3η θέση της 2ης προκριματικής σειράς, όμως έμειναν εκτός τελικού. Τέλος, στο διπλό σκιφ παίδων, Άγγελος Δεμερτζής και Αντώνης Ανδρόνικος κατέλαβαν την 2η θέση στο μικρό τελικό και την 8η στη συνολική κατάταξη, με χρόνο 8:13.60.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τους αθλητές που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς και στους προπονητές τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey