Ξανά σε κοινόβιο της Εθνικής η Θεανώ Μάτα

23/07/2013 - 14:21

Mata_Theano_NOM_aigaiopleagitikoi_aponomiΠροπονητικό κοινόβιο στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία τον Αύγουστο, με τους ομοσπονδιακούς προπονητές να καλούν για μια ακόμα φορά την ταλαντούχα αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, Θεανώ Μάτα.

Συγκεκριμένα, από 1 έως 8 Αυγούστου στο νησί του Ιονίου, η ΕΚΟΦΝΣ έχει προσκαλέσει συνολικά 38 ελπιδοφόρους αθλητές και αθλήτριες στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης της κωπηλασίας.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Μυτιληνιά κωπηλάτρια του ΝΟΜ θα συμμετάσχει σε κοινόβιο της Εθνικής ομάδας. Είχε προηγηθεί εκείνο στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στο Μαραθώνα το Μάιο. Κάτι που σημαίνει ότι η υπεύθυνη προπονήτρια του κοινοβίου Δήμητρα Γιαννιού, μαζί με τους συνεργάτες της Χάρη Γκίτσα και Παναγιώτη Ζυγούρα, συνεχίζουν να έχουν στο "μικροσκόπιο" τη Θεανώ Μάτα μετά και τις επιδόσεις της στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Απόδειξη, ότι η σπουδαία δουλειά που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης από τις προπονήτριες Άννα Ζαχαρίου και Δέσποινα Μαρίνου εξακολουθεί να δρέπει αγωνιστικούς καρπούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey