Με Μανωλάδα ο Αιολικός!

29/09/2014 - 03:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 10:08


Άκρως ενδιαφέροντα ήταν τα παιχνίδια του 3ου ομίλου στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, που διεξήχθησαν την Κυριακή. Ο Αιολικός, έχοντας προκριθεί χωρίς αγώνα, είχε στραμμένο το βλέμμα του στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Δόξα Νέας Μανωλάδας και Βύζαντα Μεγάρων, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα και κρίθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, με νικητές τους γηπεδούχους (6-5).

Στα υπόλοιπα ματς, ο ΑΟ Λουτρακίου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μανδραϊκού –επόμενου αντίπαλου του Αιολικού στο πρωτάθλημα- με σκορ 1-0. Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα του Πανελευσιανιακού από την έδρα της Αχαϊκής, την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ερμής Κιβερίου, επικρατώντας του Ζακυνθιακού εντός έδρας με 1-3. Σπουδαίο «2» πανηγύρισε ο Παναρκαδικός μέσα στο Άργος επί του Παναργειακού με 0-1, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην Κύμη, εκεί όπου η τοπική ομάδα ηττήθηκε από την Καλαμάτα (0-1). Τέλος, ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας, τον οποίο κέρασε… τρίμπαλο (3-0).

Με την κλήρωση να έχει ήδη γίνει, οι διασταυρώσεις στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ εθνικής ήταν ήδη γνωστές. Ο Αιολικός καλείται να αντιμετωπίσει τη Δόξα Νέας Μανωλάδας στα Μέγαρα, ενώ ο ΑΟ Λουτρακίου θα φιλοξενήσει στην Κόρινθο τον ΠΑΟ Βάρδας. Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο Άργος, εκεί όπου ο Παναργειακός θα κοντραριστεί με τον Πανελευσιανιακό. Τέλος, ο Ερμής Κιβερίου θα υποδεχθεί τη φιλόδοξη Καλαμάτα. Οι αγώνες της Β’ Φάσης θα πραγματοποιηθούν στις 26 του Οκτώβρη. Αξίζει να σημειωθεί, πως εάν ο Αιολικός προκριθεί, θα αντιμετωπίσει εκ νέου μακριά από τη Μυτιλήνη το νικητή του αγώνα Ερμής Κιβερίου-Καλαμάτα.

Aποτελέσματα

Α' Φάση
ΑΟ Λουτράκι – Μανδραϊκός 1-0
Αχαϊκή – Πανελευσιανιακός 0-4
Ερμής Κιβερίου – Ζακυνθιακός 3-1
Δόξας Νέας Μανωλάδας – Βύζας Μεγάρων 0-0 (6-5πεν.)
Παναρκαδικός – Παναργειακός 0-1
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Μαγούλας 3-0
ΑΟ Κύμης – Μαύρη Θύελλα 0-1
Πρόκριση άνευ αγώνα: AIOΛΙΚΟΣ

Β' Φάση (26/10)
8. Δόξα Νέας Μανωλάδας - ΑΙΟΛΙΚΟΣ
9. ΠΑΟ Λουτρακίου - ΠΑΟ Βάρδας
10. Παναργειακός - Πανελευσιανιακός
11. Ερμής Κιβερίου - Καλαμάτα

Γ' Φάση (10/12)
12. Νικητής 10 - Νικητής 9
13. Νικητής 11 - Νικητής 8

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey