Στήριξη σε αθλητισμό και πολιτισμό από τον Οργανισμό

28/02/2019 - 11:58 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2019 - 12:32

Σε κλίμα συναίνεσης, καθώς όλες οι αποφάσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019, υπό την προεδρία του Σταύρου Ψαρρόπουλου, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού - Αθλητισμού –Τουρισμού, του δήμου Λέσβου.

Στα πιο σημαντικά που αποφασίστηκαν, η συνδρομή του Δήμου Λέσβου στην Ολυμπιονίκη νέων, Όλγα Φιάσκα, με την έγκριση πίστωσης για τα έξοδα μετακίνησης της κατά την περίοδο της προετοιμασίας της και την προμήθεια τεχνολογικού και αθλητικού εξοπλισμού για τις προπονήσεις της.

Ακόμη, αποφασίσθηκε η προμήθεια ηλεκτρονικού πίνακα και φορητών ρολογιών για τις ανάγκες του γηπέδου μπάσκετ της Παναγιούδας. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες το γήπεδο υπέστη ζημιές σε έναν από τους πυλώνες ηλεκτροφωτισμού, με αποτέλεσμα κατά δήλωση του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του δήμου Λέσβου, Σταύρου Ψαρρόπουλου, να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις για την αντικατάστασή του.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης στην Αθήνα των πρωταθλητριών ομάδων μπάσκετ, εφήβων – νεανίδων, του Αίολου Μυτιλήνης για τους αγώνες των επόμενων φάσεων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Μεταξύ των αποφάσεων είναι κι αυτή που αφορά στην προμήθεια συναρμολογούμενου δαπέδου, το οποίο, θα διατίθεται στα σωματεία για τη διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων.

Τέλος, σε ότι αφορά τον πολιτισμό, στη διάρκεια της συνεδρίασης ελήφθησαν, μεταξύ των άλλων, αποφάσεις που αφορούν στη συνδιοργάνωση από το δήμο Λέσβου και των δημοτικών ενοτήτων Μυτιλήνης, Πλωμαρίου, Καλλονής και Μανταμάδου, αποκριάτικων εκδηλώσεων, στις οποίες, συμπεριλαμβάνονται το κυνήγι Θησαυρού και η παρέλαση αποκριάτικων αρμάτων, στη Μυτιλήνη και στο Πλωμάρι, η διοργάνωση εκδηλώσεων και παιδικών πάρτυ στα χωριά της δημοτικής ενότητας Καλλονής και η εκδήλωση για τα Κούλουμα στο Μανταμάδο. Επίσης, θα χρηματοδοτηθεί και η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου «Θέσις», για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Θεάτρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey