Σωκράτης Γιακουμής: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Χριστόφα

06/10/2023 - 13:17 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2023 - 13:18

Ονομάζομαι Σωκράτης Γιακουμής του Χαριλάου (Λάκης). Τόπος γέννησης και καταγωγής μου, είναι η Μυτιλήνη. Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Το 1990, ξεκίνησα την ενασχόληση με το άθλημα του Volley ως αθλητής και μετέπειτα το 2011 ως πτυχιούχος προπονητής. Η μεγάλη αγάπη και το πάθος μου για τον αθλητισμό, αγωνιζόμενος σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών από το 2002 έως το 2010, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης και δημιουργίας του Αθλητικού - Πολιτιστικού Σωματείου «Άθληση», στη Μυτιλήνη. Το 2023 επιλέχθηκα να συμμετάσχω στο επιτελείο της Εθνικής Ομάδας ως Ομοσπονδιακός Διεθνής Προπονητής , εκπροσωπώντας την Ελλάδα και το νησί μας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Έχοντας ως αφετηρία την οικογενειακή μας επιχείρηση « Το περίπτερο του Σωκράτη», όπου με την καθημερινή τριβή -τόσο της δικής μου όσο και των γονιών μου- με τους συμπολίτες μας, συζητώντας φλέγοντα ζητήματα - ανησυχίες γύρω από τα προβλήματα του τόπου μας και μετά από τη μακροχρόνια φιλία και τη πλήρη συνταύτιση του οράματος που με συνδέει με τον Παναγιώτη Χριστόφα, αποφάσισα να συμμετάσχω στο συνδυασμό Μπροστά - Παναγιώτης Χριστόφας - Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Με όπλα την ευσυνειδησία, τη μεθοδικότητα, τον προγραμματισμό και την οργάνωση καθώς και τις αποκτηθείσες γνώσεις και εμπειρίες από την ενασχόληση μου στα θέματα του αθλητισμού, είμαι Αποφασισμένος και Έτοιμος να προσφέρω στον τόπο μου ένα καλύτερο αύριο για όλους μας! Μαζί θα πάμε τη Μυτιλήνη και τα χωριά μας μόνο ΜΠΡΟΣΤΑ!

Με Εκτίμηση και Σεβασμό

Γιακουμής Σωκράτης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey