Ο Ταξιάρχης Βέρρος κατέθεσε επίσημα στον Πρωθυπουργό το αίτημα χρηματοδότησης του Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καλλονή (video)

20/04/2024 - 13:59 Τελευταία τροποποίηση στις 20/04/2024 - 14:34

Το θέμα της χρηματοδότησης του Κλειστού Βιοκλιματικού Γυμναστηρίου στην Καλλονή κατέθεσε επίσημα ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος στο Πρωθυπουργό κατά την χθεσινή 19/4 επίσκεψη του στη Λέσβο για τα εγκαίνια του του οδικού άξονα Καλλονής - Σιγρίου.

Ο κ. Βέρρος μεταξύ άλλων ανέφερε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι ένα «ώριμο» έργο με όλες τις εγκρίσεις και όλες τις αδειοδοτήσεις, όμως εκκρεμεί η χρηματοδότηση που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Η Λέσβος ουσιαστικά δεν διαθέτει ένα ολοκληρωμένο Κλειστό Γυμναστήριο. Το ήδη υπάρχον στην πόλη της Μυτιλήνης είναι πολλών ετών στο οποίο έχει γίνει ανακαίνιση, όμως σε άλλα νησιά υπάρχουν 2-3 Κλειστά Γυμναστήρια.

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι έχει κοιτάξει τα σχέδια τα οποία είναι εντυπωσιακά και θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο δεν μπορεί να δεσμευτεί για κάτι προς το παρόν. Πρόκειται για ένα έργο όπως τόνισε που θα καλύψει τις ανάγκες όλου του νησιού. 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey