Με Σπύρου και επτά προσθήκες ο "Παλλέ"

29/08/2014 - 11:39

spyrou_tasos_coach_diagoras2slΗ επιστροφή του Παλλεσβιακού στην Α' Κατηγορία συνδυάζεται με νέο προπονητή, αλλά και αρκετές μεταγραφικές προσθήκες, ώστε το ιστορικότερο σωματείο του νησιού να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος των "μεγάλων".

Το τιμόνι της ομάδας ανέλαβε ο φιλόδξος Τάσος Σπύρου (φωτό), που επιστρέφει έτσι στο σύλλογο από τον οποίο αναδείχθηκε, πριν πάρει τη μεταγραφή του στον Αιολικό και αγωνιστεί με την ομάδα της Μυτιλήνης στις εθνικές κατηγορίες. Ο Σπύρου, μετά από ένα πέρασμα από τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, τόσο ως πρώτος προπονητής όσο και ως βοηθός του Θοδωρή Παπαλόπουλου πέρυσι, παρουσιάζεται έτοιμος να δημιουργήσει μια συμπαγή ομάδα, που στόχο θα έχει να αναδείξει νέα ταλέντα -όπως συμβαίνει ανέκαθεν με τον Παλλεσβιακό- παράλληλα με την εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν οι πιο "μπαρουτοκαπνισμένοι" παίκτες του.

Ο Παλλεσβιακός ενισχύθηκε στη γραμμή κρούσης με τον Δημήτρη Κούτσα, που αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, τον Νίκο Κοκώνη από την ίδια ομάδα και τον Λάμπη Βαρλάμο από τον Αετό Λουτρών. Επίσης τη φανέλα του "Παλλε" θα φορούν φέτος και οι τερματοφύλακες Στρατής Πατράκης από τον Αστέρα Ιππείου και Νίκος Γιαννίκος του Οδυσσέα Ελύτη. Ακόμη, ο αμυντικός Αποστόλης Κουρτίδης του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας και ο Μιχάλης Μαυρομιχάλης, προερχόμενος από σύλλογο της Λάρισας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey