Πήρε κεφάλι η Γέρα!

21/09/2014 - 12:23 Τελευταία τροποποίηση στις 24/09/2014 - 14:38

Με τη λευκή ισοπαλία στα Πάμφιλα, εκεί όπου αναμετρήθηκαν ο νεοφώτιστος και φιλόδοξος φέτος Ερμής με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που φαντάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αποδεικνύεται πως η νέα σαιζόν που μόλις χτες ξεκίνησε στα γήπεδα της Λέσβου, θα είναι άκρως ανταγωνιστική.

Στην χθεσινή πρεμιέρα, ξεχώρισε ωστόσο η νίκη της Αναγέννησης Γέρας στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Όλυμπο Αγιάσου με σκορ 2-1. Η Γέρα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, προηγήθηκε στο ημίχρονο με γκολ του Χατζηκλειδαρά και στην επανάληψη παρά την σθεναρή αντίσταση του Ολύμπου, έφτασε στη νίκη βοηθούντος και του δεύτερου τέρματος που πέτυχε ο Συβρής. Για την ομάδα της Αγιάσου, βρήκε δίχτυα ο Άριελ Γκέκα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχώρισε η επικράτησε με 0-3 του Κεραυνού μέσα στην έδρα της Προοδευτικής με γκολ των Μποντακόπουλου, Κανόγκα και Χαρατσιάρη.

Ο Αετός με γκολ του Κροτσίδα νίκησε και την Άναξο και τα προβλήματά του, λόγω του ότι με το ζόρι κατέβασε στον αγωνιστικό χώρο μία 11άδα, έχοντας ως σύμμαχο και την τύχη, αφού η Άναξος είχε δύο δοκάρια με τους Χαλκιώτη και Βλουτή.

Με δύο γκολ του Μαμάκου, που και φέτος μπήκε δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα, ο Αιγέας νίκησε στην ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Πλωμαρίου τον Παλλεσβιακού, με τον Πολιχνίτο να αναδεικνύεται ισόπαλος με τον Οδυσσέα Ελύτη χωρίς τέρματα. Σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής, με την αναμέτρηση του Αλκιβιάδη απέναντι στον Βύρωνα στο Κάτω Τρίτος, ενώ υπενθυμίζεται πως ρεπό είχε ο Ατρόμητος της Ανεμώτιας.

Τα αποτελέσματα:
Προοδευτική ΣκάλαςΚαλλονής-Κεραυνός Αφάλωνα 0-3
Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου 2-1
Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους-Βύρων Μόριας
Αετός Λουτρών-Άναξος 1-0
Πολιχνίτος-Οδυσσέας Ελύτης 0-0
Αιγέας Πλωμαρίου-Παλλεσβιακός 2-0
Ερμής Παμφίλων-Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-0
Ρεπό Ατρόμητος Ανεμώτιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey