Ξεκίνημα με όνειρα για Αετό Λουτρών

04/08/2015 - 12:43 Τελευταία τροποποίηση στις 04/08/2015 - 12:52

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση για τον Αετό Λουτρών το απόγευμα της Δευτέρας, που μπήκε και επίσημα στη νέα αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Με τον Γιώργο Σπάρταλη στο τιμόνι και νέα δυνατή διοίκηση υπό την προεδρία του Νίκου Σπανού, ο Αετός Λουτρών στοχεύει να επιστρέψει δυνατός στη διεκδίκηση τίτλων, δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα του επιτρέπει να φιγουράρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, αλλά και να προχωρήσει μακριά στο θεσμό του Κυπέλλου.

Η ομάδα των Λουτρών κινείται μεθοδικά στο μεταγραφικό παζάρι, ενισχύοντας το ρόστερ της με παίκτες που διαθέτουν την εμπειρία να δώσουν νέα ώθηση στο σύλλογο. Συγκεκριμένα, τη φανέλα του Αετού θα φορούν φέτος ο Μάριος και ο Γιώργος Δασκάλου, ο Βασίλης Καλιμαμτζέρος, ο Στρατής Διονυσάτος, ο Θανάσης Κουκέλλης, αλλά και ο Παντελής Σπάρταλης, που επιστρέφει έτσι στο σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Σάμο, αλλά και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής. Ασφαλώς η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ παρακολουθούν διακριτικά και αρκετές ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ώστε να κάνουν την κίνησή τους την κατάλληλη στιγμή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ.

Στα αξιοσημείωτα και η ανανέωση της συνεργασίας του Αετού με τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής, Νίκο Κροτσίδα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey