Στον Αίγειρο Μυστεγνών ο Μαλακός!

05/08/2015 - 19:53

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αίγειρος Μυστεγνών, αποσπώντας τη συναίνεση του Γιώργου Μαλακού να αγωνιστεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τους νεοφώτιστους, αλλά και συνάμα φιλόδοξους, της Α' Κατηγορίας.

Ο Αίγειρος, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου μεταξύ Μαλακού και Αιολικού, πλησίασε τον 28χρονο μεσοεπιθετικό και συζήτησε μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο ποδοσφαιριστής αποτέλεσε επιλογή του Θοδωρή Παπαλόπουλου, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι έχοντάς τον στο ρόστερ, μπορεί να "ανοίξει" οποιαδήποτε άμυνα στο πρωτάθλημα της Λέσβου. Εξάλλου, ο Μαλακός έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια τα διαπίστευτήριά του, ενώ μετά το διετές πέρασμά του από τον Αιολικό, είναι αδιαμφισβήτητο ότι έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αγωνιζόμενος σε υψηλότερο επίπεδο.

O Μαλακός, μιλώντας αποκλειστικά στο "SL", επεσήμανε: "Είναι οριστικό. Θα αγωνίζομαι τη νέα χρόνια με τον Αίγειρο Μυστεγνών. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας, που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο με ήθελαν στο σύλλογο και με βοήθησαν να αισθανθώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Φτιάχνεται μια πολύ καλή ομάδα στα Μυστεγνά και στοχεύουμε πολύ ψηλά. Προσωπικά, αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο και ο στόχος μου είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ θα τα καταφέρουμε..." 

Η συγκεκριμένη μεταγραφή ταράζει τα ήσυχα -μέχρι σήμερα- νερά της μεταγραφικής αγοράς στο τοπικό πρωτάθλημα και θέτει τον δραστήριο Αίγειρο Μυστεγνών αρκετά ψηλά στα προγνωστικά για μια διάκριση εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey