Ξεκίνημα για Κεραυνό Αφάλωνα!

06/08/2015 - 14:09 Τελευταία τροποποίηση στις 06/08/2015 - 19:39

Την πρώτη του προπόνηση θα πραγματοποιήσει ο Κεραυνός Αφάλωνα το απόγευμα, στο Γήπεδο Παμφίλων, με νέο προπονητή αλλά και νέα πρόσωπα στο ρόστερ.

Η ιστορική ομάδα της Λέσβου θα πορευτεί φέτος με τον Γιώργο Κομνηνό στον πάγκο της, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Θοδωρή Γιακαλή. Ο νέος προπονητής του Κεραυνού επιστρέφει στο τοπικό πιο έμπειρος από ποτέ, μετά το τριετές πέρασμά του από τον Αιολικό, με τον οποίο κατάφερε να ζήσει κάτι μοναδικό, αφού βρέθηκε μέσα σε τρεις σεζόν σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Αρχικά στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα όπου βίωσε τον υποβιβασμό, εν συνεχεία στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Λέσβου καταφέρνοντας να κατακτήσει αήττητος τον τίτλο και πέρυσι στη Γ' Εθνική.

Στην ομάδα του Αφάλωνα δε βιάζονται στο μεταγραφικό σχεδιασμό, ωστόσο έχουν να επιδείξουν την πρώτη τους κίνηση στην αγορά, αφού με τη φανέλα του Κεραυνού θα αγωνίζεται εκ νέου ο Ευτύχης Βουλγαρέλλης, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Βύρωνα Μόριας. Αντίθετα, ο Στρατής Διονυσάτος αποχώρησε από το σύλλογο, παίρνοντας μεταγραφή στον Αετό Λουτρών.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey