Ισόπαλο το ντέρμπι, νίκες για Αχιλλέα και Ατρόμητο!

07/10/2015 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 07/10/2015 - 23:06

Με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το απόλυτο στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣΛ, ολοκληρώθηκε η 3η Αγωνιστική, που πραγματοποιήθηκε εμβόλιμα το απόγευμα. Στο ντέρμπι της Αγίας Παρασκευής, Διαγόρας και Αίγειρος μοιράστηκαν τους βαθμούς, ενώ νικηφόρα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι Αετός Λουτρών, Αχιλλέας Πέτρας, Παλλεσβιακός και Κεραυνός Αφάλωνα. Μοιρασιά και στον Πολιχνίτο μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Αναγέννησης Γέρας. Η αυλαία πέφτει αύριο (16:30) με την αναμέτρηση του Οδυσσέα Ελύτη κόντρα στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους.

3η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αίγειρος Μυστεγνών 2-2 (2-1)
Βουρανής, Βερρής, Λυρής - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Αγία Παρασκευή, με το βαθμό να μην ικανοποιεί τους φιλοξενούμενους σύμφωνα με το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Ο Αίγειρος άνοιξε το σκορ με τον Συβρή (12'), όμως ο Διαγόρας κατόρθωσε να ανατρέψει μέχρι το ημίωρο την εις βάρος του κατάσταση, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Φιλιανό (20') και παίρνοντας εν συνεχεία το προβάδισμα με τον Χατζηκυριάκο (30'). Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Τζίμη Βλαστέλλη για να κάνει το 3-1, χωρίς αποτέλεσμα, με τον έμπειρο επιθετικό να σημαδεύει και το δοκάρι σε μία από αυτές. Η ομάδα των Μυστεγνών ισοφάρισε με τον Μαλακό σε 2-2 και διαμαρτύρεται έντονα για την ακύρωση γκολ αμέσως μετά, έπειτα από υπόδειξη οφσάιντ του επόπτη Λυρή! Ο Αίγειρος είχε χαμένο τετ α τετ και δύο δοκάρια στο τελευταίο 20λεπτο με Σεραφίγγο και Συβρή, όμως ολοκλήρωσε το ματς 9 παίκτες, λόγω αποβολής του Μουτζούρη με δεύτερη κίτρινη και του Τριλιανού στην ίδια φάση για διαμαρτυρία. Ανάμικτα τα συναισθήματα των φίλων του Διαγόρα στην επιστροφή του πρώην προπονητή Θοδωρή Παπαλόπουλου στην Αγία Παρασκευή...

Αετός Λουτρών-Βύρων Μόριας 4-2
Κάντας, Καρδάσης, Βλουτέλλης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ο Αετός εκμεταλλεύτηκε τη δυνατή του έδρα και με σκορ 4-2 επικράτησε του Βύρωνα Μόριας. Το σκορ άνοιξε ο Σπάρταλης, με τον Σκαλοχωρίτη να κάνει το 2-0 και τον Μοδεστο να μειώνει για τους φιλοξενούμενους σε 2-1. Ακολουθησαν δύο τέρματα του Βασίλη Καλλιμαντζέρο, ανεβάζοντας έτσι το δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Τρακέλλης.

Ερμής Παμφίλων-Παλλεσβιακός 0-1 (0-1)
Συβρής, Οικονόμου, Τατάς - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Δίκαιο αποτέλεσμα για τον Παλλεσβιακό, που επικράτησε μέσα στα Πάμφιλα του τοπικού Ερμή, με γκολ που σημείωσε ο Καρανίκας στο πρώτο ημίχρονο. Μέτριο ματς με λιγοστές φάσεις στο υπόλοιπο 90λεπτο.

Πολιχνίτος-Αναγέννηση Γέρας 1-1 (1-0)
Λέκκας, Μεστρός, Ψαρρός - Γήπεδο Πολιχνίτου

Μοιρασμένο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γέρας να προηγείται με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φωκιανού στο πρώτο ημίχρονο. Ο γηπεδούχος Πολιχνίτος ισοφάρισε με το ίδιο... νόμισμα, σε μια φάση όπου ο Σταματίου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και με δική του εκτέλεση από τα 11 βήματα διαμορφώθηκε το τελικό 1-1, στο 88ο λεπτό της συνάντησης.

Αχιλλέας Πέτρας-Αιγέας Πλωμαρίου 2-1 (2-0)
Μποντάκης, Καρμίρης, Καραγιάννης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Σπουδαία νίκη για τον Αχιλλέα Πέτρας, που παρά το γεγονός ότι ειναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν και του φιλόδοξου Αιγέα Πλωμαρίου με 2-1, κάνοντας το "2 στα 2" στο γήπεδο της Πέτρας. Το σκορ άνοιξε ο Γ. Πάντας στο 21' και το 2-0 έγινε με τον Γ. Σκαρακάκη στο 32', βάζοντας έτσι τις βάσεις για ένα πολύτιμο τρίποντο. Το μόνο που κατάφερε ο Αιγέας ήταν να μειώσει λίγο πριν το τέλος του αγώνα με σκόρερ τον Γιαμουγιάννη. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς ο Αχιλλέας, λόγω αποβολής του Κ. Καραμιχαλάκη. Στα αξιοσημείωτα και οι δύο τραυματισμοί των Γρούβα και Στρ. Σκαρακάκη, όπως και η εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γιάννη Ζορμπάκου.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Κεραυνός Αφάλωνα 3-4
Δουκάκης, Πρωτούλης, Παράσχου - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Ματς με πολλά γκολ στο Γήπεδο της Σκάλας Καλλονής, όπου ο Κεραυνός πήρε τη νίκη επί της τοπικής Προοδευτικής με σκορ 3-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κανόγκα και ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ από τους Βαρνά και Σ. Παπαδημητρίου για το 0-3. Η "Πρόο" μείωσε με τον Γιαννακό, όμως ο Μποντακόπουλος ανέβασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων στο 1-4. Ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε λίγο αργότερα για την ομάδα του Γιώργου Κομνηνού. Η Προοδευτική κατάφερε να μειώσει στο τελικό 3-4 με δύο γκολ του Ιντζέ. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Όλυμπος Αγιάσου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-2 (0-0)
Πατσατζής, Φαναρτζής, Ψύλλος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Το "3 στα 3" έκανε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, οδηγώντας την κούρσα στο βαθμολογικό πίνακα μετά και τη νίκη του μέσα στο "Χριστοφίδειο" επί του Ολύμπου Αγιάσου με σκορ 0-2! Ο αγώνας δεν είχε πολλές συγκινήσεις στο πρώτο του 45λεπτο, ωστόσο στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ, σκοράροντας αρχικά με τον Κανόγλου (70') έπειτα από άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή, από ασίστ του Νερατζή. Πέντε λεπτά αργότερα έγινε και το 0-2 με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Νερατζή.

Οδυσσέας Ελύτης-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (8/10, 16:30)
Παντελαίων, Λυρής, Βλουτέλλης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey