Χαμόγελα σε Λουτρά και Ανεμώτια!

11/10/2015 - 16:19 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2015 - 22:49

Με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας το απόλυτο μετά από τέσσερις αγωνιστικές, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου. Ο Αετός Λουτρών ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, αφήνοντας τον Διαγόρα αρκετά πίσω στη βαθμολογία από το ξεκίνημα. Νικηφόρα συνέχισε ο Αίγειρος, ενώ σημαντικά τρίποντα βαθμών κατέκτησαν επίσης ο Παλλεσβιακός και η Αναγέννηση Γέρας. Ισόπαλα χωρίς τέρματα έληξαν τα παιχνίδια σε Πλωμάρι και Μόρια.

4η Αγωνιστική
Αίγειρος Μυστεγνών-Ερμής Παμφίλων 4-1 (1-0)
Παντελαίων, Βασιλακάκης, Καρδάσης - Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή του πρόσθεσε ο Αίγειρος Μυστεγνών, επικρατώντας στη Θερμή του Ερμή Παμφίλων με σκορ 4-1. Δύο γκολ σημείωσε ο Μαλακός, ένα ο Σεραφίγκος, για το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ και ένα αυτογκόλ από τον Καρακωνσταντίνο για τους γηπεδούχους, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων σκόραρε ο Κουπέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερμής ζήτησε πέναλτι με το σκορ στο 0-0, σε ανατροπή του Καρακωνσταντίνου και αντίστοιχα ο Αίγεριος σε ανατροπή του Μαλακού.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-1 (0-1)
Πούλος, Βλουτέλλης, Οικονόμου - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Κεραυνός Αφάλωνα με αντίπαλο τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, ο οποίος προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Βασιλακάκη στο πρώτο ημίχρονο, με την ανατροπή ωστόσο του Γονιδέλλη να γίεται εκτός περιοχής! Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παράσχου. Ο Κεραυνός κατάφερε να σώσει το βαθμό στις καθυστερήσεις, με γκολ του Στρατή Δελόλμα, στο ντεμπούτου του, έπειτα από σέντρα του Χαρατσιάρη.

Αετός Λουτρών-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-1
Λέκκας, Ψαρρός, Ψύλλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ο Αετός Λουτρών αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι, επικρατώντας του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής με σκορ 2-1. Οι φιλοξενούμενοι, που αγωνίστηκαν με ελλείψεις, προηγήθηκαν με τον Πουλασουχίδη στο 30ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ένα καταπληκτικής έμπνευσης γκολ, που πέτυχε ο Σκαλοχωρίτης σουτάροντας πίσω από τη σέντρα, έχοντας δει εκτός θέσης τον Κάμπερ για το 1-1! Ο Αετός πήρε το προβάδισμα με ψύχραιμο πλασέ του Καλλιμαντζέρου (2-1), έπειτα από ασίστ του Σκαλοχωρίτη. Στο 60ο λεπτό αποβλήθηκε ο Λιαδέλλης του Αετού και στη συνέχεια ο Διαγόρας πίεσε για ένα δεύτερο γκολ, δίχως αποτέλεσμα. Σύσσωμη η οικογένεια του Αετού Λουτρών αφιέρωσε τη σπουδαία νίκη στον Στρατή Διονυσάτο, που πενθεί για την απώλεια του πατέρα του.

Αναγέννηση Γέρας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4-1 (3-1)
Μποντάκης, Παράσχου, Πρωτούλης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Η Προοδευτική πήγε στον Παπάδο με 11 παίκτες και προηγήθηκε με τον Κουτσιανίτης (0-1), όμως δεν άντεξε και υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αναγέννησης Γέρας, που κατόρθωσε πριν το ημίχρονο να προηγηθεί με 3-1 χάρη στα γκολ των Ξωχέλλη, Μπισμπίκα και Ματθαίου. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στην επανάληψη ο Παυλέλλης. Η ομάδα της Γέρας ολοκλήρωσετο ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φωκιανού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αιγέας Πλωμαρίου-Όλυμπος Αγιάσου 0-0
Βουρανής, Βερρής, Καραγιάννης - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Στη λευκή ισοπαλία "κόλλησε" ο Αιγέας Πλωμαρίου με αντίπαλο τον Όλυμπο Αγιάσου, που παρουσιάστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς στο "Μιχαλέλλειο". Τρεις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο για την ομάδα του Μουντανάρη με τους Αζάμπι, Χρυσάφη και Αγιακάτσικα να μη βρίσκουν στόχο. Και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ωστόσο πριν την ανάπαυλα σε κεφαλιά του Καλουντζή. Ο δυνατός αέρας στην επανάληψη δεν επέτρεψε να παικτεί καλό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαμβαλέλλη, όμως έφγαν με το βαθμό από το Πλωμάρι.

Βύρων Μόριας-Πολιχνίτος 0-0
Μπάλιακα, Λυρής, Οικονόμου - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Μοιρασμένο ματς στο "Καραπαναγιώτειο" με τον Βύρωνα Μόριας και τον Πολιχνίτο να μένουν στο ισόπαλο 0-0. Χωρίς μεγάλες φάσεις το 90λεπτο, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη και το αποτέλεσμά του χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Παλλεσβιακός-Αχιλλέας Πέτρας 2-1 (1-1)
Πατσατζής, Φαναρτζής, Συβρής - Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Κουλουκάκης

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Παλλεσβιακός επί του Αχιλλέα Πέτρας με σκορ 2-1, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε σο Ενωσιακό της Θερμής. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Καβαλίκας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Αχιλλέας ισοφάρισε με τον Απ. Γρούβα στο 40' και με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Με την επανέναρξη ωστόσο, ο Κατζανός πέτυχε το 2-1, σκορ που έμεινε ως το τελος. Η ομάδα της Πέτρας, που είχε την κατοχή στη συνέχεια, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το βαθμό, όταν το σουτ του Πάντα προσέκρουσε στο δοκάρι, στο 70ο λεπτό.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Οδυσσέας Ελύτης 3-1 (1-1)
Κάντας, Δουκάκης, Σαρλής - "Μίζεργκαν Ανεμώτιας"
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Οδυσσέα Ελύτη, με σκορ 3-1 στο "Μίζεργκαν". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσιμπούκης στο 37', όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Νικόλοφ στο 44ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Νερατζής έκανε το 2-1 έπειτα από ασίστ του Νικόλοφ, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ατρομήτου, αφού στο 65' διαμόρφωσε το τελικό 3-1 εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του Οδυσσέα Ελύτη.

 

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey