Πού το πάει ο Ατρόμητος Ανεμώτιας;

17/10/2015 - 22:54 Τελευταία τροποποίηση στις 21/10/2015 - 12:43

Το "5 στα 5" έκανε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΚΛ, έχοντας το απόλυτο! Τελευταίο του θύμα ο Κεραυνός Αφάλωνα, του οποίου την αντίσταση έκαμψε εκτός έδρας με... επαγγελαμτική νίκη. Στα υπόλοιπα ματς, ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες δίχως να συναντήσει αντίσταση από τον Ερμή Παμφίλων, ενώ νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Αετού Λουτρών από την έδρα του Πολιχνίτου. Σημαντικές νίκες κατέγραψαν επίσης ο Όλυμπος επί του Παλλεσβιακού και ο Αιγέας Πλωμαρίου κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη. Μελανό σημείο της 5ης Αγωνιστικής, που ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με δύο αναμετρήσεις σε Κάτω Τρίτος και Πέτρα, η διακοπή στον αγώνα Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Βύρων Μόριας λόγω έντασης εντός αγωνιστικού χώρου με το διαιτητικό τρίο.

5η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Ερμής Παμφίλων 6-0
Βουρανής, Βερρής, Τατάς - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Εμφατική νίκη για τον Διαγόρα στην Αγία Παρασκευή, που επέστρεψε στα τρίποντα, νικώντας τον Ερμή Παμφίλων με 6-0. Όλα τα γκολ των γηπεδούχων επιτεύχθηκαν στο πρωτο 45λεπτο, όπου η ομάδα του Γιάννη Μανούσου κυριάρχησε απόλυτα. Ο Φιλιανός άνοπιξε το σκορ, με τον Νεζάι να κάνει το 2-0 και τον Φιλιανό να αυξάνει το δείκτη του σκορ στο 3-0, αρκετά νωρίς. Ο Χατζηκυριάκος έκανε το 4-0, ενώ ο Φιλιανός με το τρίτο προσωπικό του τέρμα ολοκλήρωσε ένα γνήσιο χατ τρικ. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Σέχι.

Πολιχνίτος-Αετός Λουτρών 0-1
Μποντάκης, Βλουτέλλης, Ψαρρός - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμος

Με κεφαλιά του Στρατή Σκαλοχωρίτη, ο οποίος οδηγεί τον Αετό από νίκη σε νίκη, σε εκτέλεση φάουλ του Σπάρταλη, η ομάδα των Λουτρών πανηγύρισε μια ακόμα σπουδαία επιτυχία με αντίπαλο τον μαχητικό Πολιχνίτο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τον Φώτα οι γηπεδούχοι και με τον Σπάρταλη οι φιλοξενούμενοι. Ο Πολιχνίτος διαμαρτύρεται για μία ανατροπή του Ξινού εντός περιοχής, με τον διαιτητή Μποντάκη να μη συγκινείται.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Βύρων Μόριας (1-2 Διακοπή)
Βουλγαρέλλης, Πρωτούλης, Παράσχου - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Άδοξο τέλος είχε η αναμέτρηση της Προοδευτικής με αντίπαλο τον Βύρωνα Μόριας, λόγω έντασης που δημιουργήθηκε εντός αγωνιστικού χώρου. Ο αγώνας διακόπηκε στο 62ο λεπτό, έπειτα από απόφαση του διαιτητή Βουλγαρέλλη, μετά από χειροδικία ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων κατά του βοηθού Παράσχου, με υπόδειξη του οποίου ακυρώθηκε γκολ της Προοδευτικής και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-2. Η διαιτητική τριάδα έφυγε για τα αποδυτήρια και δε βγήκε ποτέ ξανά στον αγωνιστικό χώρο, με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ να παίρνει πλέον τη σκυτάλη για την κατακύρωση του αγώνα... Για την ιστορία οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με αυτογκόλ του Ζαφειρίου, όμως ο Βύρωνας έφτασε στην ανατροπή με γκολ των Ευαγγέλου και Χατζησπύρου. Να σημειωθεί, ότι πριν την οριστική διακοπή του αγώνα, ο διαιτητής Βουλγαρέλλης απέβαλλε τους Ντρούλια κι Θεοδωρίδη, αν και ο τελευταίος δεν είχε την παραμικρή σχέση με τα επεισόδια.

Όλυμπος Αγιάσου-Παλλεσβιακός 1-0
Κάντας, Καρμίρης, Καρδάσης - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Με γκολ του νεαρού Λυγέλλη, ο Όλυμπος Αγιάσου πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του Παλλεσβιακού με σκορ 1-0. Ο αγώνας είχε λιγοστές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια και το "γόρδιο δεσμό" να λύνεται με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. 

Οδυσσέας Ελύτης-Αιγέας Πλωμαρίου 0-3 (0-3)
Πατσατζής, Μεστρός, Φαναρτζής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Εύκολα και απλά, ο Αιγέας Πλωμαρίου πέρασε νικηφόρα από το Ενωσιακό της Θερμής, επικρατώντας του Οδυσσέα Ελύτη με σκορ 0-3, στην επιστροφή του Στέλιου Μουντανάρη ως αντίπαλος κόντρα στην προηγούμενη του ομάδα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο 45λεπτο χάρη σε δύο αυτογκόλ των γηπεδούχων, από τους Δήμα και Καγιάτσκα, ενώ ενδιάμεσα σκόραρε ο Χρυσάφης. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καθολική υπεροχή και θα μπορούσαν να έχουν αυξήσει το δείκτη του σκορ, αν το σουτ του Ανηφόρου δε έβρισκε στο δοκάρι. Καλές ευκαιρίες για ένα γκολ είχε και ο Οδυσσέας Ελύτης σε προσπάθειες των Μαρίνου και Μπαζίμα.

Κεραυνός Αφάλωνα-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-2
Παντελαίων, Καραγιάννης, Σαρλής - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Το... βιολί του συνέχισε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, περνώντας... αέρα και από την έδρα του Κεραυνού Αφάλωνα, με τελικό σκορ 0-2! Οι πρωτοπόροι διατήρησαν το απόλυτο μετά από πέντε αγωνιστικές, ανοίγοντας το σκορ στο 20' με τον Ιγνάτη Νανίδη. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Νερατζής, έπειτα από φάουλ του Βαμβουκλή, με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ο Κεραυνός Αφάλωνα δεν κατόρθωσε να εμφανίσει σημάδια αντίδρασης, περιμένοντας καρτερικά τη λήξη του αγώνα.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Αναγέννηση Γέρας 1-2 (1-2)
Παντελαίων, Συβρής, Οικονόμου - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Με γκολ από τα αποδυτήρια προηγήθηκε ο Αλκιβιάδης, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κουρκουμέλλης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο η Αναγέννηση γύρισε το ματς μέσα σε 5 λεπτά, με γκολ των Φωκιανού (30') και Παυλέλλη (35'). Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ενώ η ομάδα της Γέρας αγωνίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, καταφέρνοντας να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Αχιλλέας Πέτρας-Αίγειρος Μυστεγνών 5-6 (3-1)
Κουκούλας, Μπάλιακα, Καρμίρης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Το ματς της χρονιάς έγινε στην Πέτρα, με τον Αίγειρο Μυστεγνών να κερδίζει τον Αχιλλέα με το εντυπωσιακό 5-6! Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Συβρής, όμως οι γηπεδούχοι σκόραρα τρία γκολ σε ισάριθμες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο με τους Γ. Σκαρακάκη και Ρεντόν (2), πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 3-1. Στην επανάληψη, με δύο γρήγορα γκολ του Συβρή ο Αίγειρος έφερε το ματς στα ίσα και με δύο ακόμα από τους Καραδημητράκη και Δεσποτίδη, πήρε προβάδισμα με 3-5. Ο Αχιλλέας μείωσε με τον Κ. Κουκούλη σε 4-5, η ομάδα των Μυστεγνών έκανε το 4-6 με τον Σεραφίγγο, ενώ το τελικό 5-6 διαμόρφωσε ο Ρ. Κουκούλης. 

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey