Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Ανεμώτιας!

22/10/2015 - 15:43 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2015 - 12:01

Το "6 στα 6" πέτυχε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, επικρατώντας και μέσα στον Παπάδο, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σημαντικές νίκες σημείωσαν ο Διαγόρας μέσα στον Πολιχνίτο και ο Αίγειρος επί του Ολύμπου, την ώρα που ο Αιγέας "κολλούσε" στην ισοπαλία με τον Κεραυνό, όπως αντίστοιχα συνέβη και στην αναμέτρηση Ερμή-Αχιλλέα.

Γκρίνιες σημειώθηκαν στη Μόρια, μετά τη νίκη του Βύρωνα επί του Αλκιβιάδη, ο οποίος φωνάζει για οφσάιντ στη φάση του γκολ, ενώ μελανό σημείο της 6ης Αγωνιστικής ήταν το γεγονός πως η Προοδευτική παρατάχθηκε στα Λουτρά με 9 ποδοσφαιριστές. Η αυλαία πέφτει το απόγευμα με τον αγώνα Παλλεσβιακού-Οδυσσέα Ελύτη.

6η Αγωνιστική (21/10, 16:00)
Πολιχνίτος-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-2 (0-0)
Βουλγαρέλλης, Λυρής, Μεστρός - Γήπεδο Πολιχνίτου

Σημαντική νίκη σημείωσε ο Διαγόρας μέσα στον Πολιχνίτο, με σκορ 0-2, το οποίο διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Νικέλλης ήταν άστοχος, ενώ και η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η εκτέλεση πέναλτι του Βλαστέλλη κατέληξε άουτ! Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως ο Πολιχνίτος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καββαδά, έφτασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών ανοίγοντας αρχικά το σκορ με μακρινό σουτ του Βλαστέλλη, ο οποίος πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ με κεφαλιά, εξιλεώνοντας έτσι τον εαυτό του για το χαμένο πέναλτι, γράφοντας και το τελικό 0-2.

Ερμής Παμφίλων-Αχιλλέας Πέτρας 2-2 (1-1)
Συβρής, Παντελαίων, Καρδάσης - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Για ακόμα ένα ματς ο Ερμής Παμφίλων έμεινε δίχως νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με αντίπαλο τον μαχητικό Αχιλλέα Πέτρας. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και ο βαθμός είναι θετικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους, που "έσπασαν" το ρόδι, δείχνοντας καλά στοιχεία κατά διαστήματα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Γιώργου Σκαρακάκη, όμως ο Αναιρούσης έφερε το ματς στα ίσα με σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα! Στην επανάληψη, ο Αχιλλέας βρήκε ένα δεύτερο γκολ και πάλι με τον Γιώργο Σκαρακάκη, όμως επτά λεπτά μετά ο Ερμής ισοφάρισε εκ νέου για το τελικό 2-2, με σκόρερ τον Βουργουτζή.

Αετός Λουτρών-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4-2
Πούλος, Λέκκας, Μπάλιακα - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα:  Κελαϊδίτης

Δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Αετός, στον αγώνα του με την Προοδευτική Σκ. Καλλονής, που διεξηχθη στα Λουτρά. Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με 9 (!) παίκτες, αφού δε συμπλήρωναν 11άδα, ενώ ο Γιώργος Σπάρταλης από την πλευρά του έδωσε ευκαιρία σε αρκετά νέα πρόσωπα να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ο Στρατής Σκαλοχωρίτης, που βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα, σημείωσε χατ τρικ, με τον Βασίλη Καλλιμαντζέρο να σκοράρει επίσης από την άσπρη βούλα του πέναλτι. 

Αίγειρος Μυστεγνών-Όλυμπος Αγιάσου 6-0
Δουκάκης, Πρωτούλης, Παράσχου - Ενωσιακό Θερμής

Ασταμάτητος και ιδιαίτερα παραγωγικός εμφανίζεται ο νεοφώτιστος Αίγειρος Μυστεγνών, που έχει ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις τη φετινή περίοδο. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου είχε εύκολο έργο κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου, επικρατώντας στο Ενωσιακό της Θερμής με σκορ 6-0, διατηρώντας έτσι την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Σκόρερς του Αιγείρου ήταν ο Βαγγέλης Σεραφίγγος, που σημείωσε καρέ (!), και ο Λίλα με δύο ακόμη δικά του τέρματα..  

Βύρων Μόριας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-0 (0-0)
Πατσατζής, Οικονόμου, Ψύλλος - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα:  Χρόνης

Μια φάση, που σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες, έκρινε την αναμέτρηση του Βύρωνα με τον Αλκιβιάδη, που έληξε με νίκη 1-0 για την ομάδα της Μόριας. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Χατζησπύρος στο  δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενοούμενους ωστόσο να αμφισβητούν την εγκυρότητά του, ζητώντας οφσάιντ! 

Αναγέννηση Γέρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-2 (0-1)
Κουλουδής, Βουρανής, Βερρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα:  Πετρέλλης

Τι κι αν βρέθηκε να αγωνίζεται με 9 παίκτες μέσα στον Παπάδο, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί νικών, κάμπτοντας την αντίσταση και της Αναγέννησης Γέρας με 1-2, φτάνοντας στους 18 βαθμούς σε έξι ματς, έχοντας το απόλυτο! Το σκορ άνοιξε ο Κουτλής στο 30ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή, μετά από φάουλ που εκτελέστηκε με πάσα από τον Βαμβουκλή. Στην επανάληψη, ο Βαμβουκλής έγινε σκόρερ και με ψύχραιμο πλασέ στο 60ο λεπτό πέτυχε το 0-2 από ασίστ του Νικόλοφ, ο οποίος πέντε  λεπτά αργότερα αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 70' ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είδε και τον Νανίδη να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, συνεχίζοντας με 9 παίκτες στο γήπεδο, την ώρα που η Αναγέννηση Γέρας πίεζε για να ξαναμπεί στο ματς. Κάτι που κατάφερε, έστω και με αυτογκόλ του Τριανταφύλλου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάκα, που προκάλεσε σύγχυση μέσα στην περιοχή, όμως δεν κατόρθωσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα της χάριζε το βαθμό της ισοπαλίας, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει μεγάλους νικητές τους φιλοξενούμενους. 

Αιγέας Πλωμαρίου-Κεραυνός Αφάλωνα 0-0
Κάντας, Καραγιάννης, Βλουτέλλης - "Μιχαλέλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα:  Σημιτζής

Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου δεν επέτρεψε σε Αιγέα και Κεραυνό Αφάλωνα να παίξουν ματς αξιώσεων. Αποτέλεσμα ήταν οι δύο ομάδες να "κολλήσουν" στην ισοπαλία, με το στείρο 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Αναμφίβολα, οι Αφαλωνιάτες έμειναν ικανοποιημένοι από το "Χ", ενώ στον Αιγέα έμεινε η απογοήτευση από τις δύο μεγάλες ευκαιρίες που απώλεσε στα τελευταία λεπτά για να πάρει το τρίποντο.

Παλλεσβιακός-Οδυσσέας Ελύτης- (0-0)
Μποντάκης, Καρμίρης, Φαναρτζής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντούνιας

Με γκολ του Πιπερά στο 65ο λεπτό, ο Οδυσσέας Ελύτης πήρε σημαντική νίκη μέσα στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής επί του Παλλεσβιακού με σκορ 0-1. Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αντικειμενικές δυσκολίες για τους 22 ποδοσφαιριστές, αφού από την ισχυρή βροχόπτωση ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς. Από μία κλασική ευκαιρία είχαν και οι δύο ομάδες, ενώ οι άνθρωποι του Οδυσσέα Ελύτη διαμαρτύρονται για μια ανατροπή εντός περιοχής, ζητώντας πέναλτι, το οποίο δε δόθηκε από τον διαιτητή Μποντάκη.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey