Μόνος πρώτος ο Αίγειρος Μυστεγνών!

01/11/2015 - 23:50

Με τα δύο εξ' αναβολής ματς που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, ολοκληρώθηκε η 7η Αγωνιστική της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου.

Οδυσσέας Ελύτης-Αίγειρος Μυστεγνών 0-4
Κάντας, Οικονόμου, Λυρής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Με το δυνατό αέρα να δυσκολεύει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, ο Αίγειρος Μυστεγνών πήρε τη νίκη επί του Οδυσσέα Ελύτη με 0-4 χάρη στα γκολ των Σεραφίγγου (2), Μαλακού και Κοντονίκα. Ελλείψεις υπήρχαν και για τους δύο προπονητές, ενώ για τους γηπεδούχους υπήρχε και το ταξίδι από την Αθήνα των νεαρών Παπουτσιδέλλη και Μαρίνου, που συμμετείχαν με τις Μικτές Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, στο ξεκίνημα του δευτέρου μερους με το σκορ στο 2-0, ωστόσο η ανωτερότητα της ομάδας του Παπαλόπουλο φάνηκε στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Αναγέννηση Γέρας-Αιγέας Πλωμαρίου 0-1
Βουρανής, Βερρής, Μπάλιακα - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Με το 0-1 "δραπέτευσε" από τον Παπάδο ο Αιγέας Πλωμαρίου, που πήρε το τρίποντο με γκολ του Αγιακάτσικα στο 68ο λεπτό. Σε μια φάση, που δημιουργήθηκε από σέντρα του Γιαμουγιάννη, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά τον έμπειρο αμυντικό να τη σπρώχνει στα δίχτυα με το στήθος. Η Αναγέννηση Γέρας ολοκλήρωσε τον αγώνα της με εννιά παίκτες, λόγω αποβολών των Μπισμπίκα και Τρεμούλα.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey