Ανατροπή στα Λουτρά, σταθερά πρώτος ο Αίγειρος!

07/11/2015 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2015 - 23:41

8η Αγωνιστική

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-3 (0-1)
Kουλουδής, Ψύλλος, Πούλος - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Ο Διαγόρας πρόσθεσε τρεις ακόμα πόντους στη συγκομιδή του, επικρατώντας εύκολα της Προοδευτικής στη Σκάλα Καλλονής με σκορ 0-3. Ο Πουλασουχίδης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, κάνοντας το 0-1 στο πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τους Φιλιανό και Στολάκη, φτάνοντας σε ένα δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Βαξεβάνη. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο έμπειρος Τζίμης Βλαστέλλης με σουτ.

Αχιλλέας Πέτρας-Όλυμπος Αγιάσου 2-0 (1-0)
Λέκκας, Μεστρός, Φαναρτζής - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Kυρίαρχος ο Αχιλλέας Πέτρας, επικράτησε με 2-0 του Ολύμπου Αγιάσου κατακτώντας έτσι τους τρεις βαθμούς, σε ένα ματς με ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Τασσόπουλος με κεφαλιά και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στην επανάληψη ο Πάντας με διαγώνιο σουτ.

Πολιχνίτος-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-0 (1-0)
Μπάλιακα, Βασιλακάκης, Λυρής - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Ανέμος

Επιθετικός μονόλογος το ματς, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Λόκο. Στην επανάληψη, ο Μιμής έκανε το 2-0 με μακρινό σουτ, ο Ξινός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 επίσης με σουτ, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σταματίου. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Στράτη Χαραλάμπους.

Ερμής Παμφίλων-Οδυσσέας Ελύτης 2-6 (1-2)
Πατσατζής, Πρωτούλης, Παράσχου - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

 Ο Οδυσσέας Ελύτης ήταν άκρως αποτελεσματικός και μια ταχύτητα πιο γρήγορος από τον Ερμή Παμφίλων, που ωστόσο αδικείται από τη μεγάλη σε έκταση ήττα. Οι γηπεδούχοι προδόθηκαν από τον τερματοφύλακά τους, που φέρει ευθύνη στα τρία από τα έξι γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Βαριεμέζης, ενώ ο Δήμας έκανε το 0-2 πολύ γρήγορα. Ο Ερμής μείωσε με τον Γιαλαμά και με το 1-2 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποφυτήρια. Με την επανέναρξη, ο Μανιός έκανε το 1-3 και ο Καγιάτσκα το 1-4. Ο  Βουργουτζής μείωσε με πέναλτι σε 2-4, όμως ο Οδυσσέας Ελύτης βρήκε δύο ακόμα γκολ από τους Παπουτσιδέλλη με κεφαλιά και Τσιμπούκης με σουτ. Η ομάδα των Παμφίλων είχε και δοκάρι με τον Βουργουτζής στο 0-2.

Αετός Λουτρών-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-3 (2-1)
Κουκούλας, Κάντας, Καρμίρης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα:  Ανδριώτης

Τρομερό σε εξέλιξη παιχνίδι στα Λουτρά, με τον τοπικό Αετό να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους του και να προηγείται με 2-0 πριν τη συμπλήρωση του 10λεπτου, χάρη στα γκολ των Κροτσίδας και Καλλιμαντζέρου. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας όμως κατάφερε να μειώσει άμεσα με κεφαλιά του Μπίρη, έπειτα από φάουλ του Βαμβουκλή, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 2-1 στα αποδυτήρια. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η ομάδα της Ανεμώτιας κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ για το 2-2 ο Νερατζής. Λίγο πριν το φινάλε, σε μια από τις αντεπιθέσεις του ο Ατρόμητος έφτασε στην ολική ανατροπή, με γκολ του Νικόλοφ, κατακτώντας έτσι μια σπουδαία νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αετός έχει παράπονα από τις αποφάσεις του Κουκούλα, ζητώντας πέναλτι σε δύο περιπτώσεις, μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο ημίχρονο, με τον διαιτητή πάντως να είναι κοντά και στις δύο φάσεις. ανατροπή Δασκάλου και Κροτσίδα

Αίγειρος Μυστεγνών-Κεραυνός Αφάλωνα 1-0 (0-0)
Βουρανής, Καραγιάννης, Σαρλής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα:Ντουνιάς

Σε ένα δυνατό ματς με σκληρά μαρκαρίσματα και αρκετές κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή, ο Αίγειρος κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο της νίκης απέναντι στο μαηχτικό Κεραυνό Αφάλωνα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χρήστος Μουτζούρης στο ξεκίνημα της επανάληψης. Δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Σεραφίγκο και ακυρωθέν γκολ από τον ίδιο παίκτη, μετά το 1-0, που προκάλεσαν διμαρτυρίες για την ομάδα των Μυστεγνών.

Βύρων Μόριας-Αιγέας Πλωμαρίου 1-1 (1-1)
Μποντάκης, Δουκάκης, Βλουτέλλης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς στο "Καραπαναγιώτειο", ωστόσο ο Αιγέας αδικείται με βάση η συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Η ομάδα του Πλωμαρίου είχε δοκάρι με τον Ανηφόρου στο 0-0 και δύο καλές ευκαιρίες με τους Χρυσάφη, Ανηφόρου, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με γκολ του Αθανασέλλου στο 41ο λεπτό, έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας. Στην επανάληψη, οι αλλαγές από τον πάγκο βοήθησαν τον Αιγέα να γίνει ακόμα πιο απειλητικός, με τον Γιαννίκο να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τελικό 1-1. Μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, όμως ο Καβαρνός απώλεσε τεράσια ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Παλλεσβιακός-Αναγέννηση Γέρας 3-0 (2-0)
Κάντας, Καραγιάννης, Καρμίρης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Απόλυτα δίκαιη επικράτηση για τον Παλλεσβιακό του Θοδωρή Παπαδημητρίου, που νίκησε με 3-0 την Αναγέννηση Γέρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 από το πρώτο 45λεπτο χάρη στα γκολ των Κούτσα και Πάτζαρη, με τον Τσομπανέλλη να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στην επανάληψη. Επιθετικός μονόλογος για τον "Παλλέ", σε μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey