Καταιγιστικός ο Αίγειρος, από κοντά η Ανεμώτια!

15/11/2015 - 22:15 Τελευταία τροποποίηση στις 19/11/2015 - 18:38

9η Αγωνιστική

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Όλυμπος Αγιάσου 3-2
Μποντάκης, Μεστρός, Λυρής - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Στην Αγία Παρασκευή, η αναμέτρηση ήταν συγκλονιστική σε εξέλιξη με τις δύο ομάδες να μπαίνουν ορεξάτες και να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τουμπακάρη στο ξεκίνημα, αλλά ο Όλυμπος είχε το γκολ με ένα καταπληκτικό γυριστό σουτ του Καλουτζή, έπειτα από κόρνερ, με το οποίο γράφτηκε το 0-1 λίγο πριν το ημίωρο. Ο Διαγόρας έφτασε στην ισοφάριση μετά από ασίστ του Βλαστέλλη και σουτ του Χατζηκυριάκου και με το 1-1 πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα. Στην επανάληψη, ο ρυθμός του ματς παρέμεινε σε υψηλό τέμπο με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η ομάδα της Αγιάσου έφτασε στο 1-2 μετά από σουτ του Γκέρι, που κόντραρε πάνω στον Μπράκουλα, για το 1-2, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η απ' ευθείας αποβολή του Τζίμη Βλαστελλη, που έβρισε αντίπαλο, με το παιχνίδι να διακόπτεται μάλιστα και τον διαιτητή Μποντάκη με τους βοηθούς του να φεύγουν για λίγα λεπτά στα αποδυτήρια. Ο Όλυμπος είχα χαμένα τετ α τετ για το 1-3 κι αφού δεν κατόρθωσε να το πετύχει, πλήρωσε τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Ο Διαγόρας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με δύο κεφαλιές έφτασε στην ανατροπή. Αρχικά ο Φιλιανός ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από σέντρα του Χωριανόπουλου και με τη λήξη ο νεοαποκτηθείς Παναγιώτης Δελόλμας χάρισε μετά από σέντρα του Στολάκη τη νίκη στο Διαγόρα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Παλλεσβιακός-Βύρων Μόριας 4-1
Κουλουδής, Βουρανής, Σαρλής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Δεύτερη σερί νίκη για τον Παλλεσβιακό, στον οποίο όμως υπάρχουν εξελίξεις, αφού ο προπονητής Θοδωρής Παπαδημητρίου αποτελεί παρελθόν από το σύλλογο της Μυτιλήνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", ο πρώην πλέον προπονητής του "Παλλέ" απαντώντας σε ερώτηση για τα αίτια του διαζυγίου, επεσήμανε πως παρότι η ομάδα του συνέχισε νικηφόρα, σε κάποιους παράγοντες από το συμβούλιο δεν άρεσε το γεγονός πως στις επιλογές του δεν βρίσκονταν συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεργασία. Από τη μεριά της διοίκησης του Παλλεσβιακού, επιβεβαιώθηκε σε επικοινωνία μας ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, αλλά επίσημα θα τοποθετηθεί σε ανακοίνωσή της τις προσεχείς ώρες, γνωστοποιώντας και τον αντικαταστάτη του στον πάγκο. Στο αγωνιστικό σκέλος του ματς, ο Βύρων Μόριας προηγήθηκε με τον Xατζησπύρο, αλλά ο Παλλεσβιακός ισοφάρισε με τον Αδαλή. Ένα γκολ του Κούτσα και μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταυρινού ανεβασαν το δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε και πάλι ο Κούτσας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Αναγέννηση Γέρας-Αίγειρος Μυστεγνών 0-7 (0-1)
Κουλουδής, Μεστρός, Λυρής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Καταιγιστικός ο Αίγειρος Μυστεγνών, δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο μέσα στη Γέρα, επικρατώντας της Αναγέννησης με 0-7! Το σκορ άνοιξε ο Μαλακός πριν το ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη πέτυχε ένα ακόμα τέρμα, έχοντας και δοκάρι. Δύο γκολ έβαλε ο Σεραφίγγος, ένα ο Συβρής, που είχε επίσης δοκάρι στην επανάληψη και το άλλο γκολ σκόραρε ο Τριλιανός. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 1- παίκτες λόγω αποβολής του Τρεμούλα.

Κεραυνός Αφάλωνα-Ερμής Παμφίλων 2-1
Μποντάκης, Συβρής, Μεστρός - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Το τοπικό ντέρμπι κατέληξε στον τυπικά γηπεδούχο Κεραυνό Αφάλωνα, που νίκησε τον Ερμή Παμφίλων με σκορ 2-1! Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Κομνηνού πέτυχαν οι Γιάννης Βαρνάς και Γιάννης Τσατσάκης, ενώ για τον Ερμή σκόραρε ο Τσολάκης.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Πολιχνίτος 3-0 (1-0)
Βουρανής, Βουλγαρέλλης, Ψύλλος - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Μπορεί να μη βρέθηκε σε καλή μέρα ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, όμως πήρε το τρίποντο της νίκης στο "Μίζεργκαν" κόντρα στον Πολιχνίτο με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πριν την ανάπαυλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νεαρατζή. Στην επανάληψη, ο Μπίρης με πλασε πέτυχε το 2-0, ενώ με ένα ακόμα πέναλτι ο Βαμβουκλής διαμόρφωσε το τελικό 3-0, που διατηρεί τον Ατρόμητο Ανεμώτιας σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Αίγειρο Μυστεγνών.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αετός Λουτρών 2-1
Λέκκας, Πούλος, Ψαρρός - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση, ο Αιγέας Πλωμαρίου νίκησε στο "Μιχαλέλλειο" με σκορ 2-1 τον Αετό Λουτρών. Οι γηπεδούχοι του Στέλιου Μουντανάρη προηγήθηκαν με τον Γιαννίκο στο 10ο λεπτό, έχοντας αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια για να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με τους Αζάμπι και Μαμάκο. Και ενώ ο Αιγέας έχανε τις ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να φέρουν το ματς στα ίσα, με καταπληκτικό "ψαλιδάκι" του φορμαρισμένου Σκαλοχωρίτη! Ο Αιγέας μπίεσε στην επανάληψη και κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Δημήτρη Κάλφα στο 65ο λεπτό, έπειτα από γρήγορη εκτέλεση φάουλ του Καβαρνού, σέντρα του Αγκόλι και δικό του ψύχραιμο σουτ. ΝΑ σημειωθεί ότι ο Αιγέας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Αζάμπι, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι.

Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 5-1
Κουκούλας, Βλουτέλλης, Καραγιάννης - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Αλκιβιάδης, που θριάμβευσε στο Κάτω Τρίτος επί της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής με 5-1! Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, που είχαν υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τον Στρατή Γονιδέλλη μετά την αποχώρηση του Ντόρη Αραμπατζή, ήταν ο νεαρός Μιχάλης Χατζηβαγιάννης, που σημείωσε χατ τρικ. Νωρίτερα, ο Σφακιανάκης είχε ανοίξει το σκορ στο 20', με την Προοδευτική να ισοφαρίζει προσωρινά λίγο πριν το ημίωρο, το οποίο πάντως αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Πέραν των τριών γκολ του Χατζηβαγιάνη, το 4-1 σημείωσε για τον Αλκιβιάδη ο Τριανταφυλλόπουλος.

Οδυσσέας Ελύτης-Αχιλλέας Πέτρας 5-1
Δουκάκης, Κακαδέλλης, Φαναρτζής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Ο Αχιλλέας Πέτρας έκανε το... λάθος να προηγηθεί στο Ενωσιακό της Θερμής, μόλις στο 15ο λεπτό με τον Πάντα, αλλά ο Οδυσσέας Ελύτης αφυπνίστηκε από το γκολ και στη συνέχεια δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του. Πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Τσιμπούκη και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρου ο Μανιός έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Στην επανάληψη ο Μανιός και πάλι με νέο σουτ έκανε το 3-1. Ακολούθησε η αποβολή του Αποστόλη Γρούβα για την ομάδα της Πέτρας, γεγονός που έδωσε περισσότερους χώρους στον Οδυσσέα Ελύτη. Ο Τσιμπούκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, με εκπληκτικό σουτ, έγραψε το 4-1 και λίγο πριν το φινάλε ο Μουρατίδης διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey