Αίσθηση με Κοκκινέλλη ο Παλλεσβιακός!

16/11/2015 - 16:45

Το "SL" σας είχε ενημερώσει από το βράδυ του Σαββάτου για τη λύση της συνεργασίας του Παλλεσβιακού με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, με τη διοίκηση της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης να επιβεβαιώνει το γεγονός με σημερινή της ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στο σύλλογο, γνωστοποιώντας παράλληλα και τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, ο "Παλλέ" προκαλεί αίσθηση, αφού κατάφερε να πείσει τον πολύπειρο Φώτη Κοκκινέλλη με θητεία στον Αιολικό επί Περιφερειακού Πρωταθλήματος, αλλά και στην Κ17 της ΑΕΛΚ στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλλεσβιακού, ο Κοκκινέλλης εκτός της τεχνικής ηγεσίας της ανδρικής ομάδας, αναλαμβάνει και ρόλο τεχνικού διευθυντή στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Αναλυτικά: "Ο ΠΓΣ Παλλεσβιακός Μυτιλήνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Θεόδωρο Παπαδημητρίου, τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες. Νέος προπονητής στην ομάδα και τεχνικός Διευθυντής στα τμήματα υποδομών αναλαμβάνει ο Φώτης Κοκκινέλης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey