Με... αέρα 7 πόντων ο Αίγειρος!

13/12/2015 - 21:28

13η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Κεραυνός Αφάλωνα 4-0
Κάντας, Βουλγαρέλλης, Λυρής - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Βρατσάνος

Εύκολη νίκη ο Διαγόρας, που έκαμψε την αντίσταση του Κεραυνού Αφάλωνα στο Γήπεδο Αγίας Παρασκευής με σκορ 4-0. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Φιλιανό, αρκετά νωρίς, αλλά έμειναν με 10 παίκτες στο ημίωρο λόγω αποβολής του Πουλασουχίδη, που εξύβρισε τα Θεία. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, οι παίκτες του Μανούσου πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Παναγιώτη Δελόλμα, πηγαίνοντας με το υπέρ τους 2-0 στα αποδυτήρια. Στην επανέναρξη, ο Διαγόρας πέτυχε το 3-0 με τον Σέχι και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βλαστέλλης.

Αιγέας Πλωμαρίου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 3-1
Κουκούλας, Καραγιάννης, Καρμίρης - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Ο Αιγέας έδειξε πως είναι αφεντικό στην έδρα του, νικώντας στο "Μιχαλέλλειο" τον Ατρόμητο Ανεμώτιας με σκορ 3-1, στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής. Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη διεύρυνε έτσι το αήττητό της στα 10 ματς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με τον Κουτλή λίγο πριν το ημίωρο, μετά από εκτέλεση φάουλ και ασταθή επέμβαση του Παπαδάτου. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έμεινε όμως με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ποσνακίδη λίγο πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη ο Αιγέας έφτασε στην ολική ανατροπή. Ισοφάρισε αρχικά με κεφαλιά του Μαμάκου και πήρε το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Κλούρα. Την "πινελιά" του 3-1 έβαλε ο Χρυσάφης, λίγο πριν τη λήξη. Ο Αιγέας είχε και διπλό δοκάρι από τον Γιαννίκο, με το σκορ στο 2-1.

Αναγέννηση Γέρας-Οδυσσέας Ελύτης 3-1
Λέκκας, ΠΑράσχου, Βλουτέλλης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Καλύτερη η Αναγέννηση Γέρας επιβλήθηκε του Οδυσσέα Ελύτη με σκορ 3-1, σκαρφαλώνοντας έτσι ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αναμέτρηση που ασφαλώς είχε αρκετές φάσεις από της δύο ομάδες την ουσία όμως την είχε η νικήτρια η οποία κατάφερε να πετύχει τα γκολ με τον Τρεμούλα το 1-0 και με τον Παυλέλλη το 2-0. Ο Ελύτης μείωσε με ωραίο σουτ από τον Αλέξη Τσιμπούκη εν συνεχεία πίεσε την αντίπαλο του όμως ο Τάκας με απευθείας κτύπημα φάουλ κλείδωσε την νίκη στην ομάδα του κάνοντας το τελικό 3-1.

Παλλεσβιακός-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-1
Κουλουδής, Κάντας, Ψύλλος - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Παρά τις πολλές του απουσίες, ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους πέτυχε σπουδαία νίκη επί του ανεβασμένου Παλλεσβιακού με σκορ 0-1! Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 10λεπτο με σουτ του Χατζηβαγιάννη που προσέκρουσε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, που καρποφόρησαν τελικά στο 40ο λεπτό με τον Χατζηβαγιάννη να βρίσκει αυτή τη φορά δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε και πάλι σε θέση βολής με τη λήξη του ημίχρόνου, όμως σημάδεψε ξανά το δοκάρι, σε μια φάση την οποία δεν αξιοποίησε ούτε ο νεαρός Σκαλοχωρίτης, που στην επαναφορά πλάσαρε άουτ! Ο Παλλεσβιακός ανέβηκε σταδιακά σε απόδοση και έψαξε την ισοφάριση, δίχως όμως αποτέλεσμα. Στο 75ο λεπτό αναγκάστηκε μάλιστα να συνεχίσει με 10 παίκτες, αφού τραυματίστηκε ο Αδαλής και είχαν συμπληρωθεί οι τρεις αλλαγές. Από το 80' ωστόσο επήλθε αριθμητική ισορροπία μετά την αποβολή του Χατζηβαγιάννη. Η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη είχε τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, κερδίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Καβαλίκα από τον Γονιδέλλη. Όμως ο Κούτσας που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Δάλα!

Βύρων Μόριας-Όλυμπος Αγιάσου 2-0
Μποντάκης, Καρμίρης, Βλουτέλλης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Επέστρεψε στις νίκες ο Βύρων Μόριας, επικρατώντας εντός έδρας του Ολύμπου Αγιάσου με 2-0. Το σκορ άνοιξε στα μισά της επανάληψης ο Χατζησπύρος (65') και τη νίκη των γηπεδούχων "κλείδωσε" ο Λάλος, λίγο πριν τη λήξη. Ο Βύρων είχε και δύο δοκάρια με τους Ελευεθρίου και Χατζησπύρου, ενώ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν κλασική ευκαιρία με τον Καλουτζή, με το σκορ στο 1-0.

Αίγειρος Μυστεγνών-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 8-0
Πατσατζής, Καρδάσης, Καραμπάσης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Την τεράστια φιαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αντικατοπτρίζει το τελικό 8-0 του Αίγειρου κόντρα στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου προηγήθηκε στο ημίχρονο με 4-0, χάρη σε δύο γκολ του Τριλιανού, (1-0, 4-0) και δύο ακόμα των Σεραφίγκου (2-0) και Παπακώστα (3-0). Στην επανάληψη, τη σκυτάλη του σκοραρίσματος ανέλαβε ξανά ο Σεραφίγκος, με δύο προσωπικά του γκολ για ένα ακόμα φετινό χατ-τρικ, μετρώντας ήδη 22 γκολ στο πρωτάθλημα! Το 7-0 πέτυχε ο Παπακώστας με το δεύτερο δικό του τέρμα και το τελικό 8-0 διαμόρφωσε ο Τσακίρης.

Αετός Λουτρών-Αχιλλέας Πέτρας 3-3
Βουρανής, Πούλος, Ψύλλος - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Εξαιρετικό παιχνίδι στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, με τον τυπικά γηπεδούχο Αετό Λουτρών να αναδεικνύεται ισόπαλο κόντρα στον Αχιλλέα Πέτρας με σκορ 3-3! Ο Αετός ξεκίνησε δυναμικά το ματς και προηγήθηκε με τη συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλλιμαντζέρου, έπειτα από ανατροπή του Σκαλοχωρίτη. Η ομάδα των Λουτρών διπλασίασε τα τέρματά της πέντε λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Σκαλοχωρίτη. Όμως ο Αχιλλέας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα όχι απλά να μειώσει στο 34ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Απόστολου Γρούβα, αλλά και να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, με πλασέ του Γιώργου Πάντα στο 43ο λεπτό! Στην επανάληψη, η ομάδα των Λουτρών πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Κροτσίδα στο 56', όμως και πάλι ο Αχιλλέας Πέτρας βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο γκολ, ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Πάντα στο 88ο λεπτό!

Ερμής Παμφίλων-Πολιχνίτος 2-1
Παντελαίων, Οικονόμου, Συβρής - Γήπεδο Παμφίλων
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Ο Ερμής Παμφίλων πέτυχε την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Πολιχνίτου με 2-1! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15' με τον Σάββα Παπαδημητρίου, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σχεδόν αμέσως με γκολ του Καββαδά. Ωστόσο ο Ερμής πήγε με το υπέρ του 2-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, χάρη σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Αναιρούση. Στην επανάληψη ο Πολιχνίτος είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Πίτσι, ενώ ο Ερμής είχε δοκάρι με τον Σάββα Παπαδημητρίου. Σε μια φάση, που σήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, ο διαιτητής Παντελαίων υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Γιαλαμά, όμως τελικά συμβουλευόμενος τον βοηθό του Οικονόμου, αναίρεσε την αρχική του απόφαση, δίνοντας συνέχεια στο ματς.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey