Ενισχύεται με ταλέντο ο Αιγέας Πλωμαρίου!

06/09/2016 - 16:15 Τελευταία τροποποίηση στις 06/09/2016 - 16:54

Στο Πλωμάρι έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν μια ομάδα με περίσσιο ταλέντο αγωνιστικά, που θα μπορεί να διεκδικήσει πράγματα μέσα στο γήπεδο και φαίνεται πως το καταφέρνουν, αφού οι κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι είναι στοχευμένες και άκρως ποιοτικές.

Νέα σημαντική προσθήκη για τον Αιγέα αποτελεί ο 15χρονος Θέμης Νομίδης, που αγωνιζόταν στα Λιονταράκια, έχοντας εντυπωσιάσει και με τις εμφανίσεις του στη Μικτή ΕΠΣ Λέσβου. Μάλιστα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θεωρείται ίσως ο πιο ταλαντούχος στην ηλικία (γεννημένος το 2001) πάνω στο νησί και αναμφίβολα, η μεταγραφή του στον Αιγέα Πλωμαρίου αποτελεί σημαντική επένδυση.

O Θέμης Νομίδης, κατά τη δοκιμή του στου Ρέντη για λογαριασμό του Ολυμπιακού

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη έχει ολοκληρώσει με επιτυχία και τη μεταγραφή του Απόστολου Τηνιακού, που αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής (Κ17 και Κ20) της ΑΕΛΚ, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Επιπρόσθετα, ουσιαστική ενίσχυση προσφέρει και ο Γιώργος Τσουμάκος, που θεωρείται εσωτερική μεταγραφή, αφού ο πρώην παίκτης του Οδυσσέα Ελύτη βρίσκεται από πέρυσι στο ρόστερ του Αιγέα, αλλά φέτος ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία και τις προπονήσεις. Και βέβαια, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Σουλευμάνα Άνταμ Γκουνλού, τον Γκανέζο επιθετικό που διακρίθηκε πέρυσι με τη φανέλα του Ερμή, πάνω στον οποίο θα στηριχθεί φέτος η γραμμή κρούσης του Αιγέα.

Ο Τόλης Τηνιακός σε αγώνα της ΑΕΛΚ Κ17

Στον Αιγέα δεν εφησυχάζουν μεταγραφικά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του "SL" αναμένονται και άλλες προσθήκες, με την ομάδα του Πλωμαρίου να δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις στο Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου, αλλά και στο Γήπεδο Παπάδου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey