Πήρε Τσομπανέλλη (x2), νίκησε σε φιλικό τον Ατρόμητο

07/09/2016 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2016 - 13:27

Μπορεί να άργησε να μπει στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, ο Διαγόρας αποδεικνύει πως και φέτος θα παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Στην Αγία Παρασκευή δεσπόζει η επιστροφή Μαλακού, ωστόσο τις τελευταίες ώρες ανακοινώθηκαν δύο ακόμη κινήσεις, οι οποίες μάλιστα δείχνουν ότι θα έχουν και μέλλον. Καταρχήν βρέθηκε μία αξιόπιστη λύση για κάτω από τα δοκάρια, με την απόκτηση του Γιώργου Τσομπανέλλη που ανήκε μέχρι πρότινος στον Αετό Λουτρών. Ο Τσομπανέλλης που έχει τα προσόντα να καθιερωθεί ως ο βασικός τερματοφύλακας του Διαγόρα και μάλιστα για πολλά χρόνια, καλείται με την μετακίνησή του στην ομάδα του Στρατή Αλεξίου να αποδείξει την αξία του και να αφήσει μια για πάντα πίσω του την περιπετειώδη προηγούμενη διετία και τις συνεχείς μετακινήσεις. Μια και έχει  αγωνιστεί στο παρελθόν σε Όλυμπο Αγιάσου, Ατρόμητο Ανεμώτιας σε Αίγειρο Μυστεγνών και σε Παλλεσβιακό, πριν αποφασίσει να δοκιμάσει μέσα στο καλοκαίρι την τύχη του και στον Αετό Λουτρών.

Ο προπονητής του Διαγόρα Στρατής Αλεξίου ωστόσο θα έχει και… δεύτερο Γιώργο Τσομπανέλλη στην ομάδα, τον 20χρονο μέσο που ανήκει στον Αχαρναϊκό. Ο νεαρός μέσος συμφώνησε να επιστρέψει στη Λέσβο και να αγωνιστεί τουλάχιστον για μία χρονιά με τη φανέλα του Διαγόρα.

«Γίνεται μία καλή δουλειά» σχολίασε ο Στρατής Αλεξίου στο «SL» για το στάδιο της προετοιμασίας και την αποτίμηση των μεταγραφικών κινήσεων που έγιναν και τούτο αποτυπώθηκε και στην πρόσφατη φιλική νίκη του Διαγόρα με 4-2 επί του Ατρομήτου στην Ανεμώτια. Ο Δελόλμας σκόραρε δύο φορές για τον Διαγόρα και από μία οι Μαλακός και Φιλιανός.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey