Ξεκίνησε... αγριεμένος ο πρωταθλητής!

02/10/2016 - 19:30 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2016 - 19:57

Εύκολο έργο είχε τελικά ο πρωταθλητής Αίγειρος Μυστεγνών στη δική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και με το εντυπωσιακό 7-0 έσβησε το -2 της τιμωρίας του και μπήκε ήδη δυναμικά στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Πιο δύσκολα, ξεκίνησε με νίκη και ο Αετός Λουτρών ως τυπικά φιλοξενούμενος του Παλλεσβιακού και φιγουράρει ήδη στις πρώτες θέσεις. Τα δύο αυτά παιχνίδια έκλεισαν το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής κατηγορίας.

1η Αγωνιστική
Αίγειρος Μυστεγνών- Αχιλλέας Πέτρας 7-0 (4-0)

Σε υγιεινό περίπατο του πρωταθλητή Αιγείρου, μετατράπηκε η πρεμιέρα της νέας σεζόν, με την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου παρά τις πολλές βασικές απουσίες παικτών, να έχει πολλά κέφια και να φτάνει στο ευρύ 7-0 επί του Αχιλλέα Πέτρας. Ο κόουτς των πρωταθλητών προφύλαξε από την αναμέτρηση τους Βλαστέλλη, Τριλιανό, Συβρή και Κλεομένη Παπαλόπουλο, αλλά δεν είδε την ομάδα του να επηρεάζεται. Καθώς προηγήθηκε με 4-0 στο ημίχρονο με γκολ των Καραδημητράκη (2) και Χατζηβαγιάννη και να φτάνει στην επανάληψη στο 7-0 με γκολ των Βαμβουκλή, Πουλασιχίδη και Αλαγιάννη. Ο Αχιλλέας φυσικά δεν είχε πολλές προσδοκίες για βαθμούς από το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο ο Αίγειρος «έσβησε» το -2 που του επιβλήθηκε πέρυσι λόγω του ότι δεν κατήλθε στον αγώνα μπαράζ με τον Πανθηραϊκό.

Παλλεσβιακός - Αετός Λουτρών 0-2 (0-0)

Στα Λουτρά με γηπεδούχο όμως τον Παλλεσβιακό, ο Αετός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας την απόδοσή του στην επανάληψη και φτάνοντας σε δύο τέρματα. Στο πρώτο μέρος ο «Παλλέ» του Παναγιώτη Πιττού, ήταν ανταγωνιστικός και έβαλε δύσκολα στους Λουτραγώτες, αλλά στην επανάληψη το γκολ του Άκη Μαρμαλέκα έλυσε τα πόδια των παικτών του Διονυσάτου. Που διαχειρίστηκαν πολύ καλά το προβάδισμά τους και κλείδωσαν τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ από τον Κροτσίδα.

 

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey