Κορυφή για τρεις!

09/10/2016 - 20:19 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2016 - 21:22

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο ντέρμπι της 2ης Αγωνιστικής, Αιγέας και Αίγειρος, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου με σκορ 1-1. Στα υπόλοιπα ματς ξεχώρισε η εκτός έδρας νίκη του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής επί του Κεραυνού Αφάλωνα (1-2), καθώς και η εμφατική επικράτηση του Αετού Λουτρών κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου (3-0). Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ νίκησε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας τον Πολιχνίτο (1-0), ενώ το βαθμολογικό τρίποντο εξασφάλισε και ο Αχιλλέας Πέτρας απέναντι στον Παλλεσβιακό (2-1).

Κεραυνός Αφάλωνα-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-2 (0-0)
Κάντας, Συβρής, Βλουτέλλης - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Το 2 στα 2 πέτυχε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, φέυγοντας με τη νίκη από το "Καραπαναγιώτειο" Μόριας απέναντι στον κεραυνό Αφάλωνα (1-2). Το πρώτο 45λεπτο κύλησε δίχως τη μεγάλη φάση για κάποια από τις δύο ομάδες. Στην επανάληψη, ο Διαγόρας προηγήθηκε με τον Μαλακό στο 55', μετά από όμορφο συνδυασμό Φιλιανού - Διακορώνα και ασίστ του τελευταίου. Στο 65' ο Τσομπανέλλης πέτυχε το 0-2 με άπιαστο σουτ από τη γωνία της περιοχής. Ο Κεραυνός μείωσε σε 1-2 με κεφαλιά του Παπαβασιλείου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής είχε και δοκάρι με τον Κανελόπουλο, αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Αιγέας Πλωμαρίου-Αίγειρος Μυστεγνών 1-1 (0-1)
Κουλουδής, Βερρής, Μπαλιακα - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

(Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Πολιχνίτος 1-0 (0-0)
Κουκούλας, Λυρής, Καρμίρης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Επιθετικός μονόλογος στο "Μίζεργκαν" της Ανεμώτιας, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στ δίχτυα του Πολιχνίτου έως το 81ο λεπτό, όταν ο Λασκαρίδης λύτρωσε τον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας το 1-0. Πέντε δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι με τους Νικόλοφ (2), Κριτσωτάκη, Νταή και Λασκαρίδη.

Αχιλλέας Πέτρας-Παλλεσβιακός 2-1 (1-1)
Μποντάκης, Οικονόμου, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Τη νίκη με σκορ 2-1 κατέκτησε ο Αχιλλέας Πέτρας απέναντι στον Παλλεσβιακό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν προηγήθηκε ο Αχιλλέας με πέναλτι του Απ,. Γρούβα, ισοφάρισε ο Παλλέσ με τον Κιούση. στη επανάληψη αποβολή Κομνηνάκη απευθείας έγειρε την πλάστιγγ  το 2-1 Καραμιχαλάκης

Αετός Λουτρών-Όλυμπος Αγιάσου 3-0 (1-0)
Δουκάκης, Μεστρός, Καραμπάσης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Βάλεσης

Καλύτερος ο Αετός στα Λουτρά, πήρε πανάξια νίκη επί του Ολύμπου Αγιάσου με σκορ 3-0. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Σκαλοχωρίτης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου, η οποία έκανε δύο τα τέρματα της με αυτογκόλ του Χατζηλιά, έπειτα από σέντρα του Γιουρέλλη στο 67ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, ο Καβαλίκας διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με δυνατό σουτ.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey