"Βράζει" ο Αιγέας με τη διαιτησία!

11/10/2016 - 15:22

Έντονα παράπονα εκφράζει η διοίκηση του Αιγέα Πλωμαρίου, αναφορικά με τις υποδείξεις των διαιτητών Κουλουδή, Μπάλιακα στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των γηπεδούχων θεωρούν πως έχουν αδικηθεί στη φάση του 0-1, επικαλούμενοι πως έχει προηγηθεί ανύπαρκτο φάουλ και οφσάιντ. 

Μάλιστα, από το βίντεο του αγώνα που δημοσίευσε το www.plomarinews.gr, ζητούν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου να πράξει τα αυτονόητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την Κυριακή 9/10/2016 στο Πλωμάρι, διεξήχθη ο αγώνας πρωταθλήματος ΕΠΣ Λέσβου μεταξύ των ομάδων Αιγέας Πλωμαρίου-Αίγειρος Μυστεγνών. 

Στο 38ο λεπτό σημειώθηκε ένα ανύπαρκτο φάουλ εις βάρος της ομάδας μας. Μετά την εκτέλεσή του, ο Αίγειρος Μυστεγνών σημείωσε γκολ από καραμπινάτη θέση οφσάιντ, το οποίο δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις για να το δει κανείς, πόσο μάλλον αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές.

Kαλούμε την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Λέσβου και κάθε ενδιαφερόμενο να δει τη φάση από το www.plomarinews.gr και να πράξει τα αυτονόητα."

Δείτε την επίμαχη φάση στο 1:00 του βίντεο

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey