Πέρασε από το "Μίζεργκαν" ο Διαγόρας!

19/10/2016 - 18:19 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2016 - 21:37

Η εκτός έδρας νίκη του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, μέσα στο "Μίζεργκαν" επί του Ατρομήτου Ανεμώτιας (1-3) ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε κατά την εμβόλιμη 4η Αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου.

Στα υπόλοιπα ματς, ο Αίγειρος Μυστεγνών φιλοδώρησε με έξι γκολ τον Παλλεσβιακό (6-1), ενώ στο Πλωμάρι, ο Αιγέας θριάμβευσε επί του Ολύμπου Αγιάσου (6-0). Μεγάλη νίκη πήρε ο Βύρων Μόριας μέσα στον Πολιχνίτο (0-1), ενώ αίσθηση προκάλεσε μια ακόμα εντός έδρας νίκη του Αρίωνα Μήθυμνας αυτή τη φορά επί της Αναγέννησης Γέρας (2-1). Τη δύναμη της έδρας του εκμεταλλεύτηκε και ο Αχιλλέας Πέτρας, που έκαμψε την αντίσταση του Κεραυνού Αφάλωνα (2-0). Τέλος, τους τρεις βαθμούς πανηγύρισε ο Αετός Λουτρών, αγωνιζόμενος τυπικά εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ελύτη (1-2).

4η Αγωνιστική
Πολιχνίτος-Βύρων Μόριας 0-1 (0-0)
Κάντας, Λυρής, Γάκος - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Ένα γκολ του Παναγιώτη Βουργουτζή στις καθυστερήσεις έκρινε το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Πολιχνίτου με τον Βύρων, χαρίζοντας έτσι το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της Μόριας, η οποία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αίγειρος Μυστεγνών-Παλλεσβιακός 6-1 (3-0)
Πατσατζής, Καρμίρης, Φαναρτζής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Καμία αντίσταση δε συνάντησε ο Αίγειρος Μυστεγνών απέναντι στον Παλλεσβιακό, φιλοδωρώντας τον με έξι γκολ στο τελικό 6-1. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου ήταν εμφανώς ανώτερη και προηγήθηκε με 3-0 στο πρώτο 45λεπτο χάρη στα γκολ των Μ. Ελευθερίου, Πουλασουχίδη και Βαμβουκλή. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία ακόμα τέρματα, αρχικά σε εκτέλεση φάουλ του Κουρκουμέλη και εν συνεχεία με δράστη τον Τριλιανό και μάλιστα δις. Το γκολ της τιμής σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Σιάφακας για τον "Παλλέ".  

Αρίων Μήθυμνας-Αναγέννηση Γέρας 2-1 (2-1)
Βουρανής, Βουλγαρέλλης, Σαρρής - Γήπεδο Μολύβου
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του ο νεοφώτιστος Αρίων Μήθυμνας, κερδίζοντας στην έδρα του και την Αναγέννηση Γέρας με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα, έχοντας δοκάρι με τον Κυριάκου, αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μια κεφαλιά του Παυλέλλη. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Σοφιάνης ισοφάρισε με άψογη εκτέλεση φάουλ και στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, ο Αρίων έκανε την ολική ανατροπή με γκολ του Κουνιάρη. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μολύβου κράτησε το υπέρ της σκορ και στη λήξη του ματς πανηγύρισε την κατάκτηση της τρίτης νίκης σε τέσσερα ματς, παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα, φιγουράροντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι δοκάρι είχε και η Αναγέννηση Γέρας στο πρώτο ημίχρονο.

Αιγέας Πλωμαρίου-Όλυμπος Αγιάσου 6-0 (2-0)
Δουκάκης, Μεστρός, Ψύλλος - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Σε περίπατο μετέτρεψε το ματς με τον Όλυμπο ο Αιγέας Πλωμαρίου, νικώντας με το ευρύ 6-0 την ομάδα της Αγιάσου. Μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο ξεκίνημα, οι παίκτες του Στέλιου Μουντανάρη καθάρισαν το ματς, προηγούμενοι με 2-0, αρχικά με πλασέ του Χρυσάφη και ακολούθως με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιαννίκου. Ο Αιγέας ήταν ανώτερος και είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γιαννίκου πριν το ημίχρονο, καθώς επίσης και χαμένες ευκαιρίες με Καραμπέτσο, Σπαχίου και Γιαννίκο. Στην επανάληψη, πάλι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο Αιγέας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χρυσάφη και εκτέλεση φάουλ του Τσιπά, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Το 5-0 έκανε και πάλι ο Χρυσάφης, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε λίγο αργότερα ο νεαρός Βελούτσος, με την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή, έπειτα από ψηλοκρεμαστό σουτ. Καθολική η υπεροχή του Αιγέα Πλωμαρίου, που είχε χαμένες ευκαιρίες για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το προβάδισμά του με τους Σπαχίου, Χρυσάφη και Βελούτσο.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-3 (1-3)
Παντελαίων, Πούλος, Καραμπάσης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Νικητής και μάλιστα με καθαρό σκορ έφυγε από το "Μίζεργκαν" της Ανεμώτιας ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, παραμένοντας έτσι οδηγός της κούρσας στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Παπουτσιδέλλη, αλλά η ομάδα του Στρατή Αλεξίου ισοφάρισε άμεσα με τον Γιώργο Σαμπάνη. Λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Διαγόρας πήρε το προβάδισμα με ένα καταπληκτικό γκολ του Π. Δελόλμα από κόρνερ και ο Π. Αλεξίου με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, που στην επανάληψη κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και το σπουδαίο τρίποντο σε μια πολύ δύσκολη έδρα.  

Αχιλλέας Πέτρας-Κεραυνός Αφάλωνα 2-0 (0-0)
Κουκούλας, Συβρής, Καρδάσης - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Τη δύναμη της έδρας του εκμεταλλεύτηκε ο Αχιλλέας, νικώντας στο Γήπεδο Πέτρας και τον Κεραυνό, στο ντεμπούτο του Θόδωρου Γιακαλή στον πάγκο της ομάδας του Αφάλωνα. Μπορεί το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρώθηκε δίχως έντονες συγκινήσεις, όμως με την επανέναρξη ο Αχιλλέας μπήκε μπροστά στο σκορ με γκολ του Χαλκιώτη. Ο Κεραυνός ήταν πολύ καλός και έψαξε με αξιώσεις την ισοφάριση, αλλά λίγο πριν τη λήξη δέχθηκε και δεύτερο γκολ, επιπέδου μάλιστα... Champions League, με εκτελεστή τον Γρούβα, που έγραψε το τελικό 2-0.

Οδυσσέας Ελύτης-Αετός Λουτρών 1-4 (0-2)
Λέκκας, Οικονόμου, Βλουτέλλης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Την ήττα γνώρισε ο τυπικά γηπεδούχος Οδυσσέας Ελύτης από τον Αετό, στα Λουτρά. Ο Καβαλίκας έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους αρκετά νωρίς και ο Καλλιματζέρος με πέναλτι έγραψε το 0-2. Στην επανάληψη, ο Οδυσσέας Ελύτης μείωσε με τον Μουρατίδη, αλλά μέσα σε ένα πεντάλεπτο ο Μαρμαλέκας με δύο προσωπικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για την ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey