Χωρίς απώλειες Αετός και Διαγόρας

06/11/2016 - 17:19 Τελευταία τροποποίηση στις 06/11/2016 - 22:28

Χωρίς απώλειες συνέχισαν Αετός Λουτρών και Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που παρέμειναν με το απόλυτο νικών σε έξι ματς, περνώντας από τις έδρες του Αρίωνα Μήθυμνας (1-2) και του Πολιχνίτου (0-3), αντίστοιχα. Στη Θερμή, ο Αίγειρος σκόρπισε τον Κεραυνό Αφάλωνα (7-1), ενώ στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου ο τοπικός Αιγέας έκαμψε την αντίσταση του Οδυσσέα Ελύτη (3-1) με ανατροπή. Στον Παπάδο, η Αναγέννηση Γέρας εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη της έδρας της, νικώντας τον Βύρωνα Μόριας (1-0). Αγγλικό σκορ σημειώθηκε στα Λουτρά, με τον Όλυμπο Αγιάσου να κερδίζει τον Παλλεσβιακό (3-4). Την αρνητική του παρουσία συνέχισε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας, χάνοντας μλεσα στο "Μίζεργκαν" από τον Αχιλλέα Πέτρας (1-2).

6η Αγωνιστική

Αναγέννηση Γέρας-Βύρων Μόριας 1-0 (0-0)
Δουκάκης, Καραμπάσης, Παράσχου - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητης αγώνα: Γιουβανάκης

Το γκολ του Τρεμούλα, στο δεύτερο ημίχρονο, έκρινε το νικητή της αναμέτρησης στον Παπάδο, με την Αναγέννηση Γέρας να επικρατεί του Βύρωνα. Βέβαια, ή ομάδα της Νότιας θα μπορούσε να προηγηθεί από νωρις, ωστόσο ο Βουτζούλιας στάθηκε άτυχος, όχι μία, αλλά δύο φορές σημαδεύοντας τα δοκάρια των Γεραγωτών. Ή Αναγέννηση κράτησε το υπέρ της σκορ στα τελευταία λεπτά, παρά το ότι ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολης του Μανούσος.

Παλλεσβιακός-Όλυμπος Αγιάσου 3-4 (1-2)
Κουκούλας, Καρμίρης, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητης αγώνα: Τσαγκάρης

Τρομερό ματς στα Λουτρά και σίγουρα εάν ο Παλλεσβιακός δεν είχε την ατυχία με τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Καλαρέμα, ίσως να έπαιρνε κάτι θετικό κόντρα στον Όλυμπο Αγιάσου. Κι αυτό γιατί στην ανάπαυλα αποχώρησε από το ματς, αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλος τερματοφύλακας στον πάγκο, έπαιξε κάτω από τα δοκάρια ο  αμυντικός Αδαλής. Ο Παλλεσβιακός άνοιξε το σκορ με τον Σιαπάκα, αλλά ο Όλυμπος ισοφάρισε με τον Βουρλή και προηγήθηκε λίγο πριν το ημίχρονο με πέναλτι του Ψαρρού. Ο "Παλλέ" ισοφάρισε με τον Ζώτο στην επανάληψη και πήρε προβάδισμα με τον Τσομπανέλλη λίγο αργότερα. Όμως ο Κούτσας λύτρωσε τους Αγιασώτες και με δύο προσωπικά του τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 3-4!

Πολιχνίτος-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-3 (0-0)
Μποντάκης, Οικονόμου, Βλουτέλλης - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητης αγώνα: Πηγάσης

Μπορεί να χρειάστηκε 45 λεπτά μέχρι να συνηθίσει το ξερό, αλλά στην επανάληψη ο Διαγόρας ήταν καιταγιστικός και με τρία γκολ των Τριανταφυλλόπουλου, Τσομπανέλλη και Φιλιανού πήρε το "2" κόντρα στον Πολιχνίτο, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Αετό Λουτρών.

Αίγειρος Μυστεγνών-Κεραυνός Αφάλωνα 7-1 (2-0)
Κάντας, Πούλος, Πατσατζής - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητης αγώνα: Χρόνης

Δεν προέβαλε αντίσταση ο Κεραυνός Αφάλωνα, με εξαίρεση ένα δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Κανόγκα και μοιραία στην εξέλιξη του ματς υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Αίγειρου Μυστεγνών. Το τελικό 7-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς, με την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου να σκοράρει με τους Συβρή (2), Χατζηβαγιλαννη, Λεονταρίδη, Καλαφάτη, Τριλιανό και Ελευθερίου, έχοντας και δύο σοκάρια με τους Συβρή και Αλαγιάννη. Το γκολ της τιμής για την ομάδα του Κεραυνού πέτυχε ο Κανόγκας.

Αρίων Μήθυμνας-Αετός Λουτρών 1-2 (1-1)
Παντελαίων, Βερρής, Ψύλλος
Παρατηρητης αγώνα: Πίνης

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο Μόλυβο, με τον Αρίωνα να προηγείται χάρη σε γκολ του Σοφιάνη. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 0-0 με τον Μπάλιακα. Ο Αετός ανέβασε την απόδοση του, κερδίζοντας πεναλτι σε ανατροπή του Κοτσίδα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Σκαλοχωρίτης, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στην επανάληψη, ή ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου πήρε το προβάδισμα με γκολ του Καβαλίκα. Ο Αρίων πάλεψε για την ισοφάριση και στην καλύτερη του στιγμή, είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Σοφιάνη.

Αιγέας Πλωμαρίου-Οδυσσέας Ελύτης 3-1 (0-1)
Βουρανής, Λυρής, Μεστρός - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητης αγώνα: Παπουτσέλλης

Ο Οδυσσέας Ελύτης κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Αναιρούσε μέσα στο Πλωμάρι, αλλά στην επανάληψη ο Αιγέας έφερε... Τούμπα την εις βάρος του κατάσταση, κερδίζοντας με 3-1! Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη σκόραρε με τους Καραμπέτσο, Γιαννίκο και Τηνιακό, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο την αποβολή του Σαμαρά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αχιλλέας Πέτρας 1-2 (0-0)
Λέκκας, Φαναρτζής, Καρδάσης - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητης αγώνα: Σταυρινός

Δεν υπάρχει γιατρειά στην Ανεμώτια, με τον Ατρόμητο να μην μπορεί να νικήσει ούτε τον Αχιλλέα Πέτρας στο "Μίζεργκαν", γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους, ο Γιώργος Σκαρακάκης, που με δυο δικά του γκολ, ένα στο ξεκίνημα και ένα στη λήξη, χάρισε στην ομάδα του τρίποντο. Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με κεφαλια του Ιντζέ.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey