Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Διαγόρας!

16/11/2016 - 16:52 Τελευταία τροποποίηση στις 16/11/2016 - 17:22

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το εξ' αναβολής ματς της 7ης Αγωνιστικής στην Α' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου, ανάμεσα σε Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Αναγέννηση Γέρας. Η συγκεκριμένη συνάντηση δεν είχε πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο, λόγω του πένθους για το χαμό της μητέρας του προπονητή των φιλοξενούμενων, Στρατή Αλεξίου.

Το μεσημέρι, ο Διαγόρας κατόρθωσε να επιβληθεί με σκορ 4-0 και να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απολαμβάνοντας την απόλυτη μοναξιά στην πρώτη θέση, μετά και την απροσδόκητη γκέλα του Αετού, μέσα στο Λουτρά, απέναντι στον Πολιχνίτο.

Το σκορ άνοιξε ο Αντώναρος με σουτ μέσα από την περιοχή, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Είχε προηγηθεί δοκάρι του Διαγόρα σε φάουλ του Μαλακού, που προσέκρουσε στο οριζόντιο. Στην επανάληψη, πρόσωπο του ματς αποδείχθηκε ο Γιώργος Μαλακός, που πέτυχε χατ τρικ και αφιέρωσε μάλιστα στον προπονητή του, Στρατή Αλεξίου, ένα από τα γκολ του, βιώνοντας το προσωπικό του δράμα στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κυριάρχησε στο γήπεδο, ενώ η Αναγέννηση Γέρας πραγματοποίησε μια εμφάνιση, που δεν παρέπεμπε στην απόδοση άλλων παιχνιδιών της μέσα στη σεζόν, έχοντας αποδείξει ότι είναι ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Βέβαια, στο ξεκίνημα του αγώνα, είχε τη μεγάλη ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ της, αλλά ο Τρεμούλας αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey