"Καθάρισαν" Οδυσσέας Ελύτης και... Βουργουτζής!

27/11/2016 - 16:55 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2016 - 16:59

Ολοκληρώθηκε η 9η Αγωνιστική στην Α' Κατηγορία ΕΠΣ Λέσβου, με τον Κεραυνός Αφάλωνα να κερδίζει μέσα στη Μόρια τον Βύρωνα και τον Οδυσσέα Ελύτη να επικρατεί του Ολύμπου Αγιάσου στο Ενωσιακό της Θερμής. Τα χθεσινά αποτελέσματα στο αναλυτικό άρθρο του "SL" (ΕΔΩ).

9η Αγωνιστική

Βύρων Μόριας-Κεραυνός Αφάλωνα 3-1 (0-1)
Βουρανής, Δουκάκης, Βερρής – «Καραπαναγιώτειο» Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Βάλεσης

Όμορφο ματς στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, με τον Βύρωνα και τον Κεραυνό Αφάλωνα να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι με τον Βούρο, πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια με προβάδισμα. Στην επανάληψη όμως, μίλησε η ικανότητα στο σκοράρισμα του Παναγιώτη Βουργουτζή, που όχι απλώς ισοφάρισε για την ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα, αλλά με δικό του χατ τρικ της χάρισε τη νίκη με 3-1!

Οδυσσέας Ελύτης-Όλυμπος Αγιάσου 3-1 (1-0)
Λέκκας, Λυρής, Μεστρός – Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Σπουδαία νίκη πήρε ο Οδυσσέας Ελύτης επί του Ολύμπου Αγιάσου με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του ημίχρονου με δράστη τον Κιούρκο και διπλασίασαν τα τέρματά τους με την επανέναρξη, χάρη στην απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αναιρούση! Οι Αγιασώτες απάντησαν άμεσα όμως με σκόρερ τον Λυγέλλη, μειώνοντας σε 2-1, αλλά δεν χάρηκαν για πολύ, αφού ο Μανιός έκανε γρήγορα το 3-1 και "τέλειωσε" το ματς πριν την ώρα του, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Δούκα Καρέτου, που είχε και δύο δοκάρια με τους Μανιό και Κιούρκο.Κ

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey