Δώσε τα προγνωστικά σου!

27/01/2017 - 12:17 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2017 - 14:36

Το "SL" επαναφέρει μια στήλη, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε κερδίσει πολύ θετικά σχόλια, στην οποία κάθε εβδομάδα ένας προπονητής της Α' Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου θα δίνει τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια της αγωνιστικής. Από σήμερα όμως, θα δίνεται επιπρόσθετα και η δυνατότητα στους φιλάθλους της Λέσβου να κάνουν τις δικές τους προβλέψεις, μέσα από την ψηφοφορία που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα σε Αίγειρο Μυστεγνών και Αιγέα, το οποίο δεσπόζει στο πρόγραμμα, το "SL" ζήτησε από τον προπονητή της ομάδας του Πλωμαρίου Στέλιο Μουντανάρη να σχολιάσει αφ' ενός το σπουδαίο ματς, αφ' ετέρου τα υπόλοιπα παιχνίδια του σαββατοκύριακου.

"Πηγαίνουμε σε μια δύσκολη έδρα, όμως ο βαθμός δυσκολίας είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες. Τόσο εμείς, όσο και ο Αίγειρος, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, σε ένα ματς που σίγουρα θα διακατέχεται από ένταση. Όλοι εξάλλου θέλουμε να κερδίσουμε, εν όψει της διαδικασίας των playoffs, ώστε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Ανάλογα με το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο ματς, πιστεύω ότι θα μπορούμε μετά να πούμε με μεγαλύτερη βεβαιότητα αν θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την πρωτιά από τον Διαγόρα ή αν θα μονομαχήσουμε για τη 2η και 3η θέση.", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Μουντανάρης και στη συνέχεια σχολίασε όλα τα υπόλοιπα ματς του σαββατοκύριακου.

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Κεραυνός Αφάλωνα | Σημείο: 1
"Σίγουρα υπάρχει διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Διαγόρα να έχει τον πρώτο λόγο, ασχέτως αν το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα λόγω τιμωρίας." 

Πολιχνίτος-Ατρόμητος Ανεμώτιας | Σημείο: Χ 
"Αμφίρροπο ματς. Δίνω πρώτη τύχη στην ισοπαλία. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας μπορεί να μην κυνηγά κάτι, αλλά έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και αναμφίβολα έχει μπει σε περιπέτειες." 

Παλλεσβιακός-Αχιλλέας Πέτρας | Σημείο: 1
"Εδώ μπορεί να γίνει η έκπληξη. Αν δεν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι ο Παλλεσβιακός, δύσκολα θα ανατραπεί η εις βάρος του κατάσταση, αφού τα ματς λιγοστεύουν."

Αναγέννηση Γέρας-Οδυσσέας Ελύτης | Σημείο: Χ
"Πιθανή η ισοπαλία σε αυτό τον αγώνα, ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες παίζουν ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες."

Βύρων Μόριας-Αρίων Μήθυμνας | Σημείο: 1
"Θεωρώ ότι η ομάδα του Βύρωνα διαθέτει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της και πιστεύω ότι θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Έχει συνηθίσει πια να παίζει σε συνθετικό τάπητα, σε αντίθεση με τον Αρίωνα Μήθυμνας που αγωνίζεται ακόμη σε ξερό." 

Όλυμπος Αγιάσου-Αετός Λουτρών | Σημείο: Χ
"Βλέπω ότι ο Όλυμπος έχει ενισχυθεί σημαντικά και παρά την εξωαγωνιστική αναστάτωση που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες, θα διεκδικήσει κάποιο βαθμό από τον Αετό Λουτρών μέσα στο γήπεδό του." 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey