Τους κρατάει σε απόσταση ασφαλείας!

04/02/2017 - 20:55 Τελευταία τροποποίηση στις 05/02/2017 - 22:33

Σε απόσταση ασφαλείας κρατά τους διώκτες του ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, μετά το επιτυχημένο του πέρασμα και από την έδρα του Οδυσσέα Ελύτη με 0-3. Σταθερά τον ακολουθεί ο φορμαρισμένος Αιγέας Πλωμαρίου, που κέρδισε ξανά στο "Μιχαλέλλειο", αυτή τη φορά τον Παλλεσβιακό (4-0). Στα υπόλοιπα ματς, ο Αετός Λουτρών κέρδισε άνετα τον Κεραυνό Αφάλωνα (3-1), η Αναγέννηση Γέρας άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο "Μίζεργκαν" μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας (0-0), ενώ ο Πολιχνίτος επιβλήθηκε εύκολα εκτός έδρας του Αρίωνα Μήθυμνας (0-1). Τέλος, δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Αχιλλέα-Ολύμπου, με την ομάδα της Πέτρας να καθυστερεί να εμφανίσει τα δελτία στο γήπεδο και το διαιτητή να κλείνει εις βάρος της το φύλλο αγώνα. Η αυλαία πέφτει αύριο, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Αίγειρο Μυστεγνών και Βύρωνα Μόριας.

Αρίων Μήθυμνας - Πολιχνίτος 0-1 (0-1)

Με το «2» έφυγε ο Πολιχνίτος από την έδρα του Αρίωνα Μήθυμνας, νικώντας με σκορ 0-1. Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, άνοιξαν το σκορ στο πρώτο 10λεπτο με τέρμα του Σταμογιώργου, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σηκώσουν κεφάλι, ενώ ο Πολιχνίτος έχασε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει το προβάδισμα του. Έπεσε, όμως, πάνω στον εξαιρετικό Καλπάκη, που κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Αιγέας Πλωμαρίου - Παλλεσβιακός 4-0 (3-0)

Καταιγιστικός ο Αιγέας για ακόμη μια φορά στην έδρα του, επιβλήθηκε με 4-0 του Παλλεσβιακού! Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη, ο οποίος έκανε πολλές αλλαγές στην 11άδα, άνοιξε τον χορό των τερμάτων με τον Άνταμ στο 28ο λεπτό, ενώ με τον Βελούτσο λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-0. Πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο ο Χρυσάφης 'εγραψε το 3-0 με την ομάδα του Αιγέα να έχει και δυο δοκάρια στο 20' και στο 25' με τους Ντινιακό και Τσουμάκα, αντίστοιχα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι σημάδεψαν ξανά τα αντίπαλα δοκάρια, με τον νεοεισελθόντα Σπάχιου και στη συνέχεια με τον Άνταμ. Ο Αιγέας έφτασε στο τελικό 4-0 με το τέρμα του Σπάχιου, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Χρυσάφη, ενώ οι παίκτες του είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών. Στα δυσάρεστα καταγράφεται ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του Παλλεσβιακού, Καλαρέμα, ο οποίος αποχώρησε με χτύπημα στο κεφάλι. Τέλος, με δήλωση του, ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Στρατής Δαγκλής ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, αλλά και για την ετοιμότητα του ιατρού της αναμέτρησης. 

Αχιλλέας Πέτρας - Όλυμπος Αγιάσου (Αναβολή)

Στα χαρτιά αναμένεται να πάρει τους βαθμούς ο Όλυμπος Αγιάσου, αφού ο αγώνας με τον Αχιλλέα στην Πέτρα δεν έγινε ποτέ. Τα δελτία της ομάδας του Αχιλλέα Πέτρας δεν έφτασαν στο γήπεδο την προκαθορισμένη ώρα, με τους γηπεδούχους να επικαλούνται τεχνική βλάβη στο αυτοκίνητο, όπου επέβαινε ο παράγοντας που τα μετέφερε. Από την πλευρά τους μάλιστα, έχουν παράπονα για το γεγονός ότι ο διαιτητής αποφάσισε να μη διεξαχθεί το ματς, καθώς πιστεύουν πως εκείνοι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, ώστε τα δελτία να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στο γήπεδο. Για την τύχη του αγώνα, θα αποφασίσει τυπικά η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου, αν και με βάση το γεγονός ότι ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, είναι θέμα χρόνου να προσθέσει ο Όλυμπος τους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του. Ο Αχιλλέας Πέτρας κινδυνεύει και με αφαίρεση βαθμών.

Αετός Λουτρών - Κεραυνός Αφάλωνα 3-1 (3-1)

Σημαντική νίκη για τον Αετό Λουτρών, μετά και τη μεσοβδόμαδη ισοπαλία στην Αγιάσο, επικρατώντας του Κεραυνού Αφάλωνα με 3-1. Το σκορ άνοιξε αρκετά νωρίς ο Καβαλίκας για τον Αετό, με τον Δελόλμα να απαντά άμεσα όμως, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πήραν αέρα δύο τερμάτων με γκολ των Κροτσίδα (20') και Σκαλοχωρίτη (25'), διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Ο Αετός Λουτρών τελείωσε το ματς 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Καβαλίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται σε δύο περιπτώσεις, που ζήτησαν πέναλτι, στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Οδυσσέας Ελύτης - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-3 (0-0)

Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής, νικώντας με 0-3 τον Οδυσσέα Ελύτη εκτός έδρας. Το πρώτο 45λεπτο ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν κλασσικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε κάποιο τέρμα. Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, μετά από την αποβολή του Αλεξίου. Αν και αριθμητικό μειονέκτημα, η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων φάνηκε στην επανάληψη. Ο Διαγόρας πήρε προβάδισμα με 0-1, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τσομπανέλλη και κεφαλιά του Φιλιανού (50'). Δέκα λεπτά αργότερα, με δράστη και πάλι τον Φιλιανό, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, γκολ που προήλθε από ωραία κίνηση και πάσα του Σπάρταλη. Το τελικό 0-3 έγραψε στο 80' ο Μαλακός, έπειτα από τροφοδότηση του Τσομπανέλλη, διατηρώντας τον Διαγόρα σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του.

Αίγειρος Μυστεγνών - Βύρων Μόριας (5/2, 15:00)

Επιμέλεια | Βαγγέλης Γεωργατσέλλος

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey