Χώρισαν οι δρόμοι Αίγειρου-Παπαλόπουλου!

28/02/2017 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2017 - 18:05

Κεραυνός εν αιθρία στο χώρο του λεσβιακού ποδοσφαίρου, αφού ο Αίγειρος Μυστεγνών έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Θόδωρο Παπαλόπουλο!

Η διοίκηση των Μυστεγνιωτών προχώρησε σε μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί το διαζύγιο, ευχαριστώντας τον έμπειρο προπονητή για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο.

Αναλυτικά: "Η διοίκηση του Αίγειρου ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Θεόδωρο Παπαλόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε και την τεράστια συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας, στην κατάκτηση των τίτλων κι έτσι έγινε κομμάτι της ιστορίας της. Τα δύο αυτά χρόνια υπήρξε αγαστή συνεργασία διοίκησης- προπονητή, πράγμα που βοήθησε στις ιστορικές υπηρεσίες της ομάδος. Του ευχόμεθα καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και ως διοίκηση θα προσπαθήσουμε με γνώμονα το καλό της ομάδας να αναπληρώσουμε το κενό του."

Υπηρεσιακός τεχνικός αναλαμβάνει για τις επόμενες ημέρες ο Στέλιος Καραδημητράκης, που αποτελεί έναν εκ των πλέον έμπειρων ποδοσφαιριστών του ρόστερ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, με τη διοίκηση του συλλόγου να βρίσκεται σε συζητήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey