Τέλος ο Χαραλαμπής από Μεσότοπο

29/06/2017 - 12:14

Οι νεοφώτιστοι στην Α' ΕΠΣ Λέσβου προχώρησαν τις προηγούμενες μέρες σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, με μεγάλη συμμετοχή.

Οι παράγοντες που εκλέχθηκαν, προχώρησαν τις διεργασίες ώστες το ΔΣ να συγκροτηθεί σε σώμα, με τον Μανώλη Κωνσταντιδέλλη να αναλαμβάνει την προεδρία. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Παναγιώτης Κουρλής, Γεν. Γραμματέας η Κατερίνα Τσακτσίρα, Ταμίας ο Γιάννης Ζαγκούλης και μέλη οι Νίκος Τρυγώνης, Δημήτρης Ζαγκούλης, Παναγιώτης Βαλελής.

Αμέσως μετά, ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Ξενοφών Χαραλαμπή. Αναλυτικά: "Εκ μέρους του ΔΣ του ΑΟ Μεσοτόπου ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ξενοφών Χαραλαμπή.

Ο κ. Χαραλαμπής συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας, τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και το ζήλο που έδειξε. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και θα τον θεωρούμε πάντα φίλο."

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", ο Μεσότοπος έχει κινηθεί ήδη για τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey