Αίγειρος με Σπάρταλη και Τηνιακό

29/06/2017 - 13:08

Σε δύο ακόμα προσθήκες προχώρησε ο Αίγειρος, βάζοντας εμπειρία αλλά και ταλέντο στο ρόστερ του. Η ομάδα των Μυστεγνών, που φιλοδοξεί να ανέβει στην κορυφή του λεσβιακού ποδοσφαίρου, έχει συνηθίσει να είναι δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και το αποδεικνύει και φέτος.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Σπάρταλη, ο οποίος αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό του Διαγόρα στο δεύτερο μισό της σεζόν, κατακτώντας και το πρωτάθλημα με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Ο έμπειρος μέσοεπιθετικός έχει παραστάσεις και από τη Γ' Εθνική με τον Αιολικό, αποτελώντας μια αξιόπιστη λύση για το τοπικό πρωτάθλημα.

Όμως, ο Αίγειρος δεν έμεινε εκεί, αφού ανακοίνωσε και την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τόλη Τηνιακό, ο οποίος αγωνίστηκε και πέρυσι υπό τις οδηγίες του Στέλιου Μουντανάρη στον Αιγέα Πλωμαρίου. Πριν είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας νέων της ΑΕΛΚ. 

Αναλυτικά: "Ο ΠΑΕΣ Αίγειρος Μυστεγνών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παντελή Σπάρταλη και τον Τόλη Τηνιακό. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς στη διάρκεια της χρονιάς και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την επίτευξη των στόχων μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey