Ανακοίνωση μεταγραφών με... στυλ στην Ανεμώτια!

12/07/2017 - 14:15 Τελευταία τροποποίηση στις 12/07/2017 - 15:16

Με τέσσερις μεταγραφές άνοιξε το χορό των μεταγραφών ο Ατρόμητος Ανεμώτιας και μάλιστα η επίσημη ανακοίνωση τους έγινε με... στυλ, τραβώντας τα βλέμματα ακόμα και εκτός νησιού για τον πρωτότυπο τρόπο γραφής.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε συμφωνία με τον 32χρονο τερματοφύλακα Άγγελο Πάπαρη, που αγωνιζόταν στη Στερεά Ελλάδα με τη φανέλα της Προοδευτικής Λάρυμνας Λοκρίδας. Επιπρόσθετα, αποκτήθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές από τα τοπικά πρωταθλήματα. Πρόκειται για τους Απόστολο Γρούβα και Κλάους Σεφουλάι από τον Αχιλλέα Πέτρας, καθώς και τον Γιάννη Χατζηδιαμαντή από το Μεσότοπο. Οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν τις συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχος και αναμένονται εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά: "Ο ΑΜΣ Ατρόμητος Ανεμώτιας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

1. Πάπαρης Άγγελος. Έμπειρος τερματοφύλακας με πολλές παραστάσεις από Β,Γ & Δ κατηγορία 32 ετών, 194cm ύψος από Προοδευτική Λάρυμνας
2. Γρούβας Απόστολος 23 ετών, επιτελικός μέσος με έφεση στο σκοράρισμα και πάσα διαβήτη από Αχιλλέα Πέτρας
3. Σεφουλάι Κλάους 20 ετών, ταχύτατος και διεισδυτικότατος μπακ χαφ που θα αφήσει εποχή στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, από Αχιλλέα Πέτρας και
4. Τον θηριώδη 25χρονο πρώτο σκόρερ της Β κατηγορίας Χατζηδιαμαντή Ιωάννη από ΑΟ Μεσοτόπου με 27 γκολ την περασμένη αγωνιστική περίοδο και 195cm ύψος.

Η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με 4-5 ακόμα ποδοσφαιριστές και εξελίξεις αναμένονται προς τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του νησιού να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και να απολαύσουν το όμορφο αυτό χόμπι, που τόσο αγαπούν, χωρίς τραυματισμούς και δυσάρεστες στιγμές."

*Στη φωτογραφία ο Κλάους Σεφουλάϊ με τη φανέλα του Αχιλλέα Πέτρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey