Τριπλή ενίσχυση για Αίγειρο

12/07/2017 - 14:03

Τρεις ακόμη προσθήκες πραγματοποίησε ο Αίγειρος Μυστεγνών, που συνεχίζει να στελεχώνει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ώστε ο Στέλιος Μουντανάρης να έχει πληθώρα επιλογών κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Η διοίκηση του Στρατή Μπότη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Τσιμπούκη και των νεαρών -με θητεία στις Μικτές της ΕΠΣ Λέσβου- Στρατή Πατράκη από τον Οδυσσέα Ελύτη και Δημήτρη Ματζουράνη από τον Αιγέα Πλωμαρίου. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν με τον έμπειρο τεχνικό.

Ο Αίγειρος κινείται έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, σκοπεύοντας να δημιουργήσει ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό σύνολο, που θα διεκδικήσει ξανά τα σκήπτρα στην κορυφή του λεσβιακού ποδοσφαίρου, με στόχο τη συμμετοχή στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του ΠΑΕΣ Αίγειρος Μυστεγνών ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του Αλέξανδρου Τσιμπούκη από τον Οδυσσέα Ελύτης, καθώς και δύο νεαρών ποδοσφαιριστών με μακρά θητεία στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ, τον Στρατή Πατράκη από τον Οδυσσέα Ελύτη και τον Δημήτρη Ματζουράνη από τον Αιγέα Πλωμαρίου. Ευχόμαστε και στα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα."

*Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της ομάδας Στρατής Μπότης, μαζί με τον προπονητή Στέλιο Μουντανάρη και ανάμεσά τους ο νεαρός Δημήτρης Ματζουράνης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey