Ατρόμητος, όνομα και πράγμα!

25/11/2017 - 18:55 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2017 - 14:53

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣ Λέσβου, μετά την σπουδαία νίκη του Ατρόμητου Ανεμώτιας απέναντι στον Αίγειρο Μυστεγνών και μάλιστα μέσα στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής (0-1). Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου πέρασε έτσι σε θέση οδηγού, αφήνοντας έναν πόντο πίσω της το σημερινό της αντίπαλο, τον οποίο αξίζει να σημειωθεί πως απέκλεισε και στο Κύπελλο Λέσβου.

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

Αίγειρος Μυστεγνών-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-1 (0-1)

Το ντέρμπι της αγωνιστικής κατέληξε στον Ατρόμητο, που απέδειξε ότι έχει πάρει τον... αέρα του Αίγειρου. Η ομάδα της Ανεμώτιας έπαιξε για τη νίκη, εκμεταλλεύτηκε ένα ολέθριο λάθος του Χρήστου Πουρή, σκόραρε με τον Χατζηκυριάκο και έκτοτε κράτησε το υπέρ της 0-1 ως το τέλος.

Δεν τους... έβλεπε ο Χατζηκυριάκος, που είπε ευχαριστώ στο δώρο του Πουρή και χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο Ανεμώτιας

Η ομάδα των Μυστεγνών, με τον Μάριο Δασκάλου στον πάγκο της μετά το διαζύγιο με τον Στέλιο Μουντανάρη, προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, το πέτυχε σε μερικές περιπτώσεις, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στην κλασικότερη ίσως ευκαιρία, ο Ματζουράνης πλάσαρε πάνω στον Παπαδέλλη. Ο Ατρόμητος είχε ακυρωθέν γκολ με τον Σεφουλάι, παίζοντας έξυπνα από ένα σημείο και μετά με αντεπιθέσεις, θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα.

Δυνατές μονομαχίες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ελευθερίου να δέχεται στενό μαρκάρισμα από Βαξεβάνη και Τριλιανό

Το 0-1 δεν άλλαξε και στη λήξη παίκτες, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι του Ατρόμητου πανηγύρισαν το σημαντικό βαθμολογικό τρίποντο, που τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα...

Αρίων Μήθυμνας-Ανδρονικάς Παρακοίλων 3-0 (1-0)

Ο Αρίων Μήθυμνας πήρε σημαντική νίκη επί του Ανδρονικά. Το 1-0 πέτυχε ο Στρατής Δελόλμας, με σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Ανδρονικάς ισορρόπησε το ματς, αλλά "χτυπήθηκε" από τραυματισμούς χάνοντας Γιώργο Σαμπάνη και Ηλία Νταή, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει κατά πολύ η προσπάθειά του. Ο Αρίων εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και έφτασε στο 2-0 με κεφαλιά του Μιχαηλίδη και στο τελικό 3-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Στρατή Δελόλμα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Νικολέλλης.

Πολιχνίτος-Αετός Λουτρών 0-1 (0-0)

Ο Γιώργος Ευαγγέλου έχει αποκτήσει... ερωτική σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και φυσικά το απολαμβάνει

Ο Αετός Λουτρών "δραπέτευσε" με το "2" από την σκληροτράχηλη έδρα του Πολιχνίτου, σε ένα ματς που κρίθηκε στο δεύτερο 45λεπτο. Συγκεκριμένα, ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Γιώργος Ευαγγέλου σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, χαρίζοντας στην ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου το πολύτιμο τρίποντο.

Αναγέννηση Γέρας-Αχιλλέας Πέτρας 3-1 (1-1)

Ο Αχιλλέας στάθηκε καλά μέσα στον Παπάδο, όμως η ποιοτικότερη Αναγέννηση Γέρας πήρε τη νίκη με σκορ 3-1. Η ομάδα της Πέτρας προηγήθηκε με κεφαλιά του Ράμα στο πρώτο μέρος, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Αναγέννηση ισοφάρισε με γκολ του Μιμίκου σε 1-1. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 75' ο Τακός κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βλάμος, κάνοντας το 2-1. Στο 85' η εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε για τρίτη φορά με γκολ του Τακού, γράφοντας το τελικό 3-1.

Αιγέας Πλωμαρίου-Οδυσσέας Ελύτης 4-3 (2-1)

Χορταστικό ματς στο "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου, με τον Λεωνίδα Καλουτζή να ανοίγει το σκορ για τον Οδυσσέα Ελύτη νωρίς-νωρίς. Όμως ο Βελούτσος ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 για τον Αιγέα και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Αγκόλι έβαλε μπροστά στο σκορ τον Αιγέα με εκτέλεση φάουλ. Ο Αιγέας συνέχισε από εκεί που έμεινε και στο β' ημίχρονο, κάνοντας το 3-1 με τον Τάκα. Ο Παράσχου μείωσε σε 3-2 με κοντινό πλασέ, αλλά σε αυτό το σημείο ο Άνταμ πήρε το... όπλο του, πετυχαίνοντας το 4-2. Στο 78' αποβλήθηκε ο Χρυσάφης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγο πριν τη λήξη ο Παράσχου διαμόρφωσε το τελικό 4-3. 

Όλυμπος Αγιάσου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 5-1 (2-0)

Επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων στην Αγιάσο, συντρίβοντας με 5-1 τον Αλκιβιάδη, ο οποίος αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες. Ο Όλυμπος προηγήθηκε με τον Τσομπανέλλη και ο Πετρουζέλλης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας της Αγιάσου πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, ο Λυγέλλης έκανε το 3-0 και ο Χατζηβαγιάννης μείωσε σε 3-1. Οι Αγιασώτες είχαν όρεξη και ο Χατζέλλης έφτασε στο 4-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δημήτρης Τζιώτης, που σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς, φτάνοντας τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα. 

Μεσότοπος-Κεραυνός Αφάλωνα 1-1 (1-0)

Μοιρασμένο ματς με λίγες φάσεις στην Αγία Παρασκευή. Ο Μεσότοπος προηγήθηκε με τον Αλαγιάννης μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ο Κεραυνός ισορρόπησε, χτυπώντας στην κόντρα επίθεση. Στο 63' με σουτ του Νικολάεφ μάλιστα ισοφάρισε σε 1-1. Οι δύο ομάδες έψαχναν ένα δεύτερο γκολ, αλλά έμειναν στην ισοπαλία.

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α' ΕΠΣ Λέσβου

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey