Νίκη για τον Διαγόρα, ισοπαλία στο Πλωμάρι

07/04/2024 - 18:52 Τελευταία τροποποίηση στις 07/04/2024 - 20:03

Έπεσε η αυλαία στα play offs της Α ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 7 Απριλίου με τις αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής.

Στο «Μιχαλέλειο» γήπεδο Πλωμαρίου, Αιγέας και Αετός έμειναν στο 1-1. Ροτέισον και για τις δύο ομάδες στον τελευταίο αγώνα των play offs με εκατέρωθεν ευκαιρίες και ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι που έχουν το μυαλό τους στους αγώνες με τον Ηρακλή Ατσικής, προηγήθηκαν με τον Κόμβο στο 25ο λεπτό. Η ομάδα των Λουτρών ισοφάρισε στο 90ο λεπτό με τον Νίκο Μωυσίδη. 

Στο γήπεδο Πέτρας, ο Διαγόρας επικράτησε με σκορ 1-2 κόντρα στον Αρίωνα Μήθυμνας. Στο 5ο λεπτό ο Σαρίκης με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 37' ο Ματαθίου με σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Αρίων μείωσε με τον Διαμαντή Ράμα στο 73'. Ο Διαγόρας είχε και δύο δοκάρια με τους Σαρίκη και Γιώργο Τσομπανέλλη. Σημειώνεται ότι χρέη τερματοφύλακα για τον Αρίωνα εκτέλεσε ο Νικόλοβ. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, ο Αρίων Μήθυμνας μέσα σε κλίμα συγκίνησης τίμησε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Βουρσούκη που αποσύρεται από την ενεργό δράση. Αυτός ήταν ο τελευταίος του αγώνας με τη φανέλα του Αρίωνα Μήθυμνας.

Για την προτελευταία αγωνιστική των play outs, ο αγώνας στο γήπεδο Παρακοίλων ανάμεσα στον Ανδρονικά και τον Αλκιβιάδη ολοκληρώθηκε στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Νίκο Τσαϊρη. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στην επανάληψη με σκορερ τον νεαρό Ψαρόμπα. Ο Ανδρονικάς είχε δύο δοκάρια με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ δοκάρι είχε και η ομάδα του Αλκιβιάδη με τον Γαβανέλλη.

Στην πρωινή αναμέτρηση, η Φίλια νίκησε άνετα 0-5 τον Κεραυνό Αφάλωνα. Καθολική υπεροχή για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν στο ημίχρονο 0-3 με σκορερ τους Δελημήτρου, Σιμόνι κα Μαλακό. Στην επανάληψη βρήκαν δίχτυα ο Σιμόνι ξανά και στο 89' από το σημείο του πέναλτι ο νεαρός Λερός. Ο Κεραυνός είχε ένα δοκάρι στο 34ο λεπτό με τον Αγριτέλλη. 

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής των play offs

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής των play outs

Δείτε ΕΔΩ την τελική βαθμολογία των play offs

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία των play outs

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey