Λουτραγώτης και Γιαννίκος στη Γέρα!

05/09/2011 - 14:38 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2011 - 14:50

Δύο δικά της παιδιά επέστρεψαν και πάλι στην ομάδα και την ισχυροποίησαν ακόμη περισσότερο. Ο Γιώργος Γιαννίκος και ο Μάριος Λουτραγώτης θα φοράνε την φανέλα της Γέρας αφού συμφώνησαν με την διοίκηση να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας και να στηρίξουν την προσπάθεια και η ομάδα να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους της.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αποχωρήσει από την ομάδα του Παπάδου εδώ και αρκετά χρόνια παίζοντας ο πρώτος στον Αιγέα για επτά συνεχή χρόνια και ο Λουτραγώτης πήγε στον Αιολικό και αργότερα στην ΑΕΛΚ.

Επειδή όμως είναι και γυμναστής στον Αιολικό δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει πως θα διαχειριστεί και τα δύο πράγματα. «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για το ενδιαφέρον που έδειξαν για μένα και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος και να βοηθήσω την νέα μου ομάδα. Έφυγα από τον Αιγέα και ήρθα σε μια ομάδα που έχει στόχους και θέλω να πιστεύω ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», είπε ο Γιώργος Γιαννίκος.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες στην Γέρα ετοιμάζουν και νέο μεταγραφικό χτύπημα που έχει να κάνει με την απόκτηση ενός έμπειρου επιθετικού ο οποίος έπαιζε σε ομάδα ανώτερης κατηγορίας και το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος Στρατής Τζανής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey