Όλοι οι γηπεδούχοι... νίκησαν!

19/09/2011 - 11:12 Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2011 - 11:26

Το πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής κατηγορίας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς τόσο από πλευράς θεάματος, όσο και από την άποψη του ανταγωνισμού. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο καταφέρνοντας όλοι τους να κερδίσουν τα παιχνίδια τους. Η Θύελλα πήρε το "τρίποντο" κόντρα στον ενισχυμένο Αετό Λουτρών, όπως με το δεξί μπήκε στις υποχρεώσεις της και η Αναγέννηση Γέρας με νίκη 2-0 εις βάρος του Αλκιβιάδη.

Θύελλα Πηγής - Αετός Λουτρών 2-0

Στην Πηγή η ομάδα του Θοδωρή Παπαδημητρίου κατέφερε μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος να ανίξει το σκορ με τον Δ. Τσιβγούλη και να πάρει προβάδισμα για την υπόθεση νίκη. Ο Π. Τσιβγούλης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων κι έτσι το πρώτο τρίποντο της χρονιάς ήρθε και εύκολα και απλά...

Αναγέννηση Γέρας - Αλκιβιάδης 2-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή το Χριστοδούλου η Γέρα απέφυγε τη γκέλα στην πρεμιέρα της απέναντι στο μαχητικό Αλκιβιάδη. Ο Χριστοδούλου με δύο προσωπικά του τέρματα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και λίγο αργότερα... αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες!

Άναξος - Δόξα Πλαγιάς 2-0

Με σκόρερες του Κατσιάνο και Σκαρακάκη, η Άναξος πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Τοπικής, κόντρα στη Δόξα της Πλαγιάς. Η ομάδα της Ανάξου έδειξε πως με σύμμαχο την έδρα της και φέτος θα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος.

Αιγέας - Προοδευτική 2-0

Στο Πλωμάρι ο Αιγέας παρά το ότι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με οκτώ(!) παίκτες, λύγισε τη φιλόδοξη Προοδευτική σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Μαμάκος άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος για τους Πλωμαρίτες και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στην επανάληψη διαμόρφωσε το 2-0 που χάρισε το τρίποντο στον Αιγέα. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με αρκετές φάσεις στις δύο εστίες και πέντε αποβολές (τρεις για τον Αιγέα, δύο για την Πρόο). Από τον Αιγέα που είχε δύο δοκάρια με τους Χαλδεζο και Παυλέλη, αποβλήθηκαν οι Λούπος, Χαλδέζος και Παυλέλης ενώ από τους Καλλονιάτες οι Τζουβανέλλης και Κέλπαλης.


Αποτελέσματα
1η αγωνιστική

Θύελλα-Αετός 2-0
Αιγέας-Προοδευτική 2-0
Ατρόμητος-Βύρων 3-1
Όλυμπος-Διαγόρας 5-1
Άναξος-Δόξα 2-0
Αν/ση Γέρας-Αλκιβιάδης 2-0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey