Πέρασε και από την Καλλονή ο Όλυμπος!

25/09/2011 - 23:02 Τελευταία τροποποίηση στις 26/09/2011 - 15:12

Ο Όλυμπος ξεπέρασε και το εμπόδιο της Προοδευτικής και με γκολ στις καθυστερήσεις, πανηγύρισε μία ακόμη σπουδαία εκτός έδρας αυτή τη φορά επιτυχία σε ντέρμπι, πατώντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλη νίκη κατέκτησε και ο Ατρόμητος στα Λουτρά με 1-2, απέναντι στον Αετό που έπαιξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαλαβάνη.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής Διαγόρας και Γέρα αναδείχθηαν ισόπαλοι στην Αγία Παρασκευή (1-1), μοιραζόμενοι βαθμούς και εντυπώσεις. Παρθενική νίκη για το Βύρωνα στο πρωτάθλημα που λύγισε με 3-0 την Άναξο στη Μόρια, σπουδαίο διπλό που τη φέρνει στην κορυφή πήρε η Θύελλα του Παπαδημητρίου μέσα στο Πλωμάρι εις βάρος του Αιγέα. Τέλος ο Αλκιβιάδης δε δυσκολεύτηκε απέναντι στη Δόξα, επικρατώντας με 3-0.

Προοδευτική - Όλυμπος 0-1

Αν ακόμα είναι πολύ νωρίς για τέτοιες διατυπώσεις, παρ΄ όλα αυτά η μεγάλη νίκη του Ολύμπου μέσα στο "Κεντέρης" εις βάρος της πολύ καλής Προοδευτικής, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μία από αυτές που δίνει πρωτάθλημα! Ο Λαλάς με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού χάρισε το σπουδαίο διπλό αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τους γηπεδούχους που νωρίτερα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν αυτοί τη νίκη, αλλά οι προσπάθειες του Δουνιά σταμάτησαν στο δοκάρι! Δοκάρια και μάλιστα τρία είχε και ο Όλυμπος με τους Σεραφίγγο, Καζάνη και Λαλά σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

Αιγέας - Θύελλα 0-1

Δίκαια και πολύ μεγάλη νίκη, κατέκτησε η Θύελλα μέσα στο Πλωμάρι επικρατώντας του Αιγέα με γκολ του Σταυρινού. Ο Αιγέας προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 0-1, αλλά η ομάδα του Θοδωρή Παπαδημητρίου διαχειρίστηκε έξυπνα το παιχνίδι μέχρι τέλους, πατώντας στην κορυφή της βαθμολογίας!

Αετός Λουτρών - Ατρόμητος 1-2

Ο Ατρόμητος δεν πάτησε τη... μπανανόφλουδα στα Λουτρά και μένα πολύ σημαντικό διπλό, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάνοντας ωστόσο τον Κ. Κουνιαρέλλη που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο εκτός φάσης. Νωρίτερα ο Αετός που είδε τον Κούτσα να χάνει ουκ ολίγες ανεπανάληπτες ευκαιρίες και να παίρνει ψυχολογία, έχασε για παρόμοια αντιαθλητικό χτύπημα τον Αλέκο Βαλαβάνη, που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο του. Η λύτρωση για τον Ατρόμητο ήρθε από ένα σουτ του Κουνιαρέλλη που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Αετού. Ο Σαμαράς λίγο αργότερα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το 0-2, για να έρθει λίγο πριν το τέλος ο Γρυπιώτης και να μειώσει απλά σε 1-2.

Βύρων - Άναξος 3-0

Πιο δύσκολα απ΄ ότι δείχνει το τελικό σκορ, κέρδισε τους τρεις βαθμούς ο Βύρωνας της Μόριας. Το γκολ του Καραγιάννη στο 70΄ έλυσε τα πόδια της ομάδας του Θοδωρή Γιακαλή που από εκείνο το σημείο και μετά έπαιξε καλύτερα και έφτασε στο τελικό 3-0 με δύο ακόμη γκολ του Στέλιου Χωματά. Να σημειωθεί πως η Άναξος μετά το τέλος του παιχνιδιού, είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Τατά, τόσο για την απιβολή του Βλουτή όσο και για το δεύτερο τέρμα του Βύρωνα, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ισχυρίζονται πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χωματά.

Αλκιβιάδης - Δόξα 3-0

Με σκόρερ και πρόσωπο του αγώνα τον... Πρόεδρο της ομάδας Χαράλαμπο Δάλλα, ο Αλκιβιάδης πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην αναιμική Δόξα. Ο Δάλλας πέυχε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης και ο Μ. Ανηφόρου απλά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαγόρας - Αναγέννηση Γέρας 1-1

Δεν ήταν επιτυχημένο το ντεμπούτο του Νίκου Μάτα στον πάγκο του Διαγόρα, αλλά ούτε και αποτυχημένο φυσικά... Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής που καλούνταν να συνέλθει από το σοκ της πρεμιέρας και τη βαριά ήττα από τον Όλυμπο, ήθελε όσο τίποτα την πρώτη της νίκη στο δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι που έδωσε στο ξεκίνημα της σαιζόν. Ωστόσο η Γέρα αποδείχθηκε πολύ σκληρή και είχε την ευκαιρία ακόμη και να αποδράσει με το τρίποντο από την Αγία Παρασκευή. Ο Χριστοδούλου αιφνιδίασε τους πάντες στο γήπεδο, όταν με δικό του γκολ έκανε το 0-1 για να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο των γηπεδούχων. Ωστόσο ο Διαγόρας κατάφερε να αντιδράσει με γκολ του Πέτρου Νταλαμπέκη πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν αντίστοιχος της δυναμικής των δύο αντιπάλων, με τη Γέρα ωστόσο να σκοράρει στις καθυστερήσεις και το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ, προκαλώντας διαμαρτυρίες.

Αποτελέσματα

2η αγωνιστική
Αιγέας-Θύελλα 0-1
Αετός-Ατρόμητος 1-2
Προοδευτική-Όλυμπος 0-1
Βύρων-Άναξος 3-0
Διαγόρας- Αν/ση Γέρας 1-1
Αλκιβιάδης-Δόξα 3-0

Η βαθμολογία
σε 2 αγώνες
1.Όλυμπος  6  6-1
2.Ατρόμητος 6  5-2
3.Θύελλα      6   3-0
4.Αν/ση Γέρας 4  3-1
5.Αιγέας Πλ     3   2-1
6.Άναξος        3    2-3
7.Αλκιβιάδης    3   3-2
8.Βύρων          3   4-3
9.Διαγόρας       1   2-6
10.Αετός Λ       0   1-4
11.Προοδευτική  0  0-3
12.Δόξα Πλ        0   0-5

Η επόμενη 3η αγωνιστική
2-10-11
Θύελλα-Ατρόμητος
Όλυμπος-Αιγέας-
Άναξος-Αετός
Αν/ση Γέρας-Προοδευτική
Αλκιβιάδης-Βύρων
Δόξα Πλ-Διαγόρας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey