Πρόο για φίλημα, Διαγόρας να τον κλαις...

03/10/2011 - 10:15

Όχι μόνο πήρε το τρίποντο παρά τις δυσκολίες που παρουσίαζε η αναμέτρηση, δεδομένης και της απουσίας του Κυριάκου Κουνιαρέλλη, ο Ατρόμητος κατάφερε να δώσει και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του μέσα στην Πηγή, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 1-4. Η ομάδα του Μυρογιάννη εκμεταλλεύτηκε και το αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή, συντροφιά με τον Όλυμπο που ξεπέρασε έστω και αγχωτικά το εμπόδιο του Αιγέα στη Θερμή, με νίκη 2-1.

Το μεγάλο παιχνίδι όμως έγινε στη Γέρα όπου η Προοδευτιική ξέσπασε πραγματικά και κατέκτησε με... θόρυβο την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με το... υπερηχητικό 3-5! Απογοητευτικός ξανά ο Διαγόρας, δείχνει ανήμπορος να βρει ρυθμό και ηρεμία για να μπει σε τροχιά πρωταθλημτισμού, ηττήθηκε και στο Πλωμάρι από τη Δόξα με 3-2!

Θύελλα - Ατρόμητος 1-4

Με τον Κούτσα να... ντύνεται Κουνιαρέλλης, ο Ατρόμητος παρά το ότι είχε δύσκολη αποστολή απέναντι στην εντυπωσιακή στο ξεκίνημα της σαιζόν Θύελλα κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη και να κάνει το 3Χ3 με εντυπωσιακό τρόπο. Χωρίς η Θύελλα να είναι τόσο κακή όσο δείχνει το αποτέλεσμα, η ομάδα του Μυρογιάννη εκμεταλλευόμενη και την αποβολή των γηπεδούχων στο 46΄επέβαλλε ρυθμό, ήταν εύστοχη στην τελική προσπάθεια και με δύο γκολ του Κούτσα και άλλα δύο του Μπυζιώνη πήρε τη μεγάλη νίκη. Για τη Θύελλα που πάλεψε το παιχνίδι και το σκορ την αδικεί, μείωσε προσωρινά ο Τσολάκης.

Όλυμπος - Αιγέας 2-1

Ο Όλυμπος ήταν καλύτερος στη Θερμή, προηγήθηκε από το πρώτο μέρος με 2-0 χάρις σε τέρματα των Λαλά και Σεραφίγγου, έχασε ευκαιρίες ενώ είχε και δοκάρι, αλλά στην επανάληψη κατάφερε να αγχωθεί... Το Πλωμάρι μείωσε, πίεσε και χάρισε ένα αγχωτικό ξαφνικά απόγευμα στους γηπεδούχους που πανηγύρισαν τη νίκη που συνδυάστηκε με το σκαρφάλωμα στην κορυφή παρέα με τον Ατρόμητο.

Αναγέννηση Γέρας - Προοδευτική 3-5

Μεγάλο παιχνίδι και σπάνιο θέαμα είδαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν στον Παπάδο. Γέρα και Προοδευτική δύο από τους πιο φιλόδοξες ομάδες της κατηγορίας κοντραρίστηκαν με στόχο μόνο τη νίκη. Μεγάλη θριαμβεύτρια η Προοδευτική που ξέσπασε για το ξεκίνημα αφλογιστίας της και με πέντε γκολ (τα τέσσερα στην επανάληψη) πήρε μία τεράστια νίκη που προκάλεσε αίσθηση σε όλους. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες ισόπαλς στο 1-1. Στην επανάληψη όμως οι επιθέσεις ήταν κατιαιγιστιικές και άμυνες... αστείες! Ο Στρατής Δουνιάς με δύο γκολ ήταν το πρόσωπο του αγώνα, ενώ από τους νικητές φιλοξενούμενους ξεχώρισε και ο Μαραγκός. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Νανίδιης και Νερατζής. Από τη Γέρα Γιαννίκος, Χριστοδούλου και Τρεμούλας δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν βαθμούς στη Γέρα...

Αλκιβιάδης - Βύρων 2-1

Προβλημάτισε για μία ακόμη φορά ο Βύρωνας με την απόδοσή του και μοιραία ηττήθηκε από τον μαχητικότατο Αλκβιάδη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Κόμβο και έβαλαν την ομάδα του Γιακαλή σε θέση κυνηγού από νωρίς. Ο Βύρωνας σκόραρε με το Χωματά αλλά ο Αλκιβιάδης πήρε το τρίποντο με τον Ντράνο.

Άναξος - Αετός 3-0

Άνετα και ωραία η Άναξος πήρε το τρίποντο απέναντι στον Αετό που σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο από το παιχνίδι αλλά μετά από τρία γκολ που δέχτηκε σίγουρα δεν έχει και πολλά να πει... Η Άναξος προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με τέρματα του Γονιδέλλη με τον Κατσιάνο να κάνει το 3-0 στην επανάληψη. Ο Αετός προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Κόκκινου.

Δόξα - Διαγόρας 3-2

Παρά τις υψηλές προσδοκίες, τα πολλά λεφτά ακόμη και την αλλαγή προπονητή στο ξεκίνημα της σαιζόν, ο Διαγόρας αποδεικνύει πως είναι αδούλευτος και πως έχει γενικά και ένα ψυχολογικό θέμα στο ξεκίνημα μίας ιδιαίτερης σαιζόν για εκείνον, στην οποία έχει θέσει στόχο την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Η Δόξα του έδωσε τη χαριστική βολή, αφήνοντάς τον στην προτελευταία θέση (!) του πρωταθλήματος και μάλιστα από το πρώτο μέρος, όταν και βρέθηκε να προηγείται με 3-1! Αζάμπι και Κουκούλης με άλλα δύο γκολ, έκαναν εξαιρετικά δύσκολο το έργο του Διαγόρα που μείωσε με τους Σκαρακάκη και Σοφιάνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey