Διαγόρας - Βύρων, ώρα μηδέν!

07/10/2011 - 20:13 Τελευταία τροποποίηση στις 08/10/2011 - 11:16

Ένα ακόμη ντέρμπι περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με το ενδιαφέρον των φιλάθλων να στρέφεται στην αναμέτρηση του γηπεδούχου Όλυμπου με την Θύελλα στην Θερμή. Η ομάδα της Αγιάσου προελαύνει μέχρι τώρα πρώτη και αήττητη, έχοντας συγκάτοικο τον Ατρόμητο και με τυχόν νίκη της θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της στην κούρσα της κορυφής.

Από την άλλη η Θύελλα θέλει να ξεχάσει γρήγορα την συντριβή της από τον Ατρόμητο και να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα στην Αγία Μαρίνα, ο Ατρόμητος υποδέχεται την ανεβασμένη Άναξο και έχει σαφώς προβάδισμα για την νίκη που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Καλό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Πλωμάρι ανάμεσα στον Αιγέα και την Γέρα που προέρχονται από ήττες και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες. Την πρώτη του νίκη επιζητεί ο Αετός φιλοξενώντας τον Αλκιβιάδη.

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται στην Αγ. Παρασκευή με τον Διαγόρα να αντιμετωπίζει τον Βύρωνα σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ φιλόδοξες ομάδες που ωστόσο ξεκίνησαν κάκιστα τη σαιζόν. Τέλος στην Καλλονή η Προοδευτική πάει για την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη αγωνιζόμενη κόντρα στη Δόξα που έρχεται από σπουδαία νίκη με τον Διαγόρα.


Το πρόγραμμα
5η αγωνιστική
Ώρα 5μ.μ.
Γήπεδο Θερμής Όλυμπος-Θύελλα (διαιτητής Π. Βουλγαρέλλης)
Γηπ.Αγ Μαρίνας Ατρόμητος-Άναξος(διαιτ.Βασιλακάκης)
Γηπ.Πλωμαρίου Αιγέας-Αλκιβιάδης (διαιτ.Πούλος)
Γηπ.Λουτρών Αετός-Αλκιβιάδης(διαιτ.Καρμίρης)
Γηπ.Καλλονής Προοδευτική-Δόξα (διαιτ.Κουλουδής)
Γηπ.Αγ Παρασκευή Διαγόρας-Βύρων(διαιτ.Τατάς)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey