Γέρα εναντίον Ολύμπου στον Παπάδο!

14/10/2011 - 13:34

Με τα μάτια στραμμένα στο γήπεδο του Παπάδου αναμένεται να κυλήσει η αυριανή 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης η σύγκρουση της Αναγέννησης Γέρας με τον πρωτοπόρο και αήττητο της βαθμολογίας Όλυμπο Αγιάσου,  προμηνύει ένα σπουδαίο παιχνίδι με πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία  για τους δύο μονομάχους οι οποίοι έχουν διαφορές από τα πρόσφατα παιχνίδια που είχαν δώσει για το κύπελλο και η ομάδα της Γέρας είχε νικήσει και αφήσει εκτός θεσμού την ομάδα της Αγιάσου.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν λοιπόν στον Παπάδο με την υπόσχεση ότι οι δύο ομάδες θα ανταμείψουν με καλό θέαμα τον κόσμο που θα παρακολουθήσει το ντέρμπι.

Επικίνδυνη αποστολή έχει και ο Ατρόμητος ο οποίος συγκατοικεί με τον Όλυμπο παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Κ. Τρίτους με τον τοπικό Αλκιβιάδη. Με νίκη και στραβοπάτημα του Ολύμπου η ομάδα της Αγ. Μαρίνας θα βρεθεί αυτή στην πρώτη θέση. Ακόμη με ενδιαφέρον περιμένουν οι φίλοι του Αιγέα και της Δόξας την μεταξύ σύγκρουση των ομάδων τους στην κοινή έδρα του Πλωμαρίου και πάντα τέτοια παιχνίδια είναι ντέρμπι.

Τον Αετό φιλοξενεί ο Διαγόρας και έχει το προβάδισμα όπως και η Θύελλα που υποδέχεται στην Πηγή την Άναξο. Τέλος στην Μόρια ανοικτό για κάθε πρόβλεψη παρουσιάζεται το παιχνίδι του Βύρων με την Προοδευτική.

Το πρόγραμμα
Α Κατηγορία
Κυριακή ώρα 16.30

5η αγωνιστική
Θύελλα-Άναξος (γήπεδο Πηγής διαιτητής Πούλος)
Αν/ση Γέρας-Όλυμπος (γήπεδο Παπάδου διαιτ.Βουρανής)
Αλκιβιάδης-Ατρόμητος (γήπεδο Κ Τρίτους διαιτ. Τατάς)
Δόξα-Αιγέας (γήπεδο Πλωμαρίου διαιτ.Πατσατζής)
Διαγόρας-Αετός (γήπεδο Αγ Παρασκευής διαιτ.Βουλγαρέλλης)
Βύρων-Προοδευτική (γήπεδο Μόριας διαιτ.Βασιλακάκης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey