Μέγας Όλυμπος και στη Γέρα! [video]

16/10/2011 - 23:06 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2011 - 14:53

Και δε λυγίζει κανείς…  Όλυμπος και Ατρόμητος συνεχίζουν χέρι χέρι στην κορυφή περνώντας δια πυρός και σιδήρου, ο πρώτος με εκπληκτική ανατροπή στο ντέρμπι μέσα στον Παπάδο και ο δεύτερος με λυτρωτικό γκολ του Μπυζιώνη στις καθυστερήσεις εις βάρος του Αλκιβιάδη! Νέα γκέλα για το Διαγόρα που κατάφερε να ισοφαρίσει τον εξαιρετικό Αετό σε 2-2  μέσα στην Αγία Παρασκευή.

Ασταμάτητη η Προοδευτική από τη στιγμή που πήρε μπρος, κέρδισε και το Βύρωνα που εξακολουθεί να προβληματίζει μέσα στη Μόρια με 0-2. Με ένα γκολ του Καλλιμαντζέρου η Θύελλα λύγισε την Άναξο ενώ στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι του Πλωμαρίου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Δόξα με 3-1 εις βάρος του Αιγέα.

Αναγέννηση Γέρας - Όλυμπος 2-3

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τα είχε όλα…  Φάσεις ένταση, γκολ και ανατροπές! Η Γέρα προηγήθηκε στο ημίχρονο και έδειχνε ικανή να βάλει φρένο στον πρωταθλητή Λέσβου με σκόρερς τους Τσιταντίνο και Σ. Χατζηκλειδαρά. Όμως ο Όλυμπος του Θοδωρή Παπαλόπουλου δεν επρόκειτο να αφήσει το παιχνίδι και με δύο προσωπικά τέρματα του Μαλακού και ακόμη ένα του Λαλά, πήρε το σπουδαίο διπλό, παρέμεινε αήττητος μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και φυσικά πρώτος! Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Γέρα λόγω αποβολής του Χατζηκλειδαρά.

Αλκιβιάδης - Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρίες κόντρα στον Αλκιβιάδη στο Κ. Τρίτος, οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί τις στιγμές τους για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα αλλά για τη μοίρα αυτού του παιχνιδιού μίλησε τελικά η θεά τύχη… Ο Μπυζιώνη με γκολ στις καθυστερήσεις λύτρωσε τον Ατρόμητο χαρίζοντας ένα ολόχρυσο τρίποντο στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας που παρέμεινε για μία ακόμη αγωνιστική αήττητη!

Βύρων - Προοδευτική 0-2

Η Προοδευτική ήταν να μην πάρει φόρα…

Από τη στιγμή που πήρε μπρος δε δείχνει διατεθειμένη να σταματήσει και το έκανε και μέσα στη Μόρια, κόντρα στο Βύρωνα που ακόμα δείχνει πως ψάχνει τα πατήματά του…

Ο Καραμήτρος και ο Βαξεβάνης με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο χάρισαν ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής, που στοχεύει ακόμα πιο ψηλά.

Δείτε σε βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς (Πηγή: proodeytiki.gr)

{youtube}oT9DZzVMPMY{/youtube}

Δόξα - Αιγέας 2-1

Όλα τα λεφτά για το τοπικό ντέρμπι του Πλωμαρίου ήταν το δεύτερο ημίχρονο όπου μπηκαν και τα συνολικά τρία γκολ της αναμέτρησης. Αζάμπι και Φωτέλλης πρωταγωνίστησαν στη μεγάλη νίκη της ομάδας της Πλαγιάς εις βάρος του Αιγέα που σκόραρε με τον Μουτσογιάννη. Η αναμέτρηση αυτή θυμίζουμε πως μεταδόθηκε από το plomarinews.gr!

Διαγόρας - Αετός 2-2

Ο Διαγόρας τα βρήκε για μία ακόμη φορά μπαστούνια και πλήρωσε τις αμυντικές αδυναμίες του κόντρα στον πολύ καλό Αετό που έφυγε από την Αγία Παρασκευή με τη γλυκόπικρη γεύση της ισοπαλίας. Η ομάδα του Μάτα είχε ευκαιρίες, αλλά δεν υπολόγισε τον Πάστο που χτύπησε δύο φορές στις αντεπιθέσεις και δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στους ήδη αγχωμένους πριν τη σέντρα γηπεδούχους. Νταλαμπέκης και Σοφιάνης βρήκαν δίχτυα αλλά δεν μπόρεσαν να φέρουν το τρίποντο για το Διαγόρα, που είχε και δοκάρι με τον Βαμβουκλή.

Ένα γκολ του Κλαλιμαντζέρου από το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για την αποδεκατισμένη από τις απουσίες (αποβολές) Θύελλα, για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η Άναξος από την πλευρά της, για μία ακόμη αγωνιστική φλέρταρε με το θετικό αποτέλεσμα, αλλά τελικώς δεν πήρε τίποτε περισσότερο.

Αποτελέσματα
5η Αγωνιστική
Θύελλα Πηγής-Άναξος 1-0
Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου 2-3
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 0-1
Δόξα Πλαγιάς-Αιγέας Πλωμαρίου 2-1
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αετός Λουτρών 2-2
Βύρων Μόριας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-2

Βαθμολογία


Σε 5 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας
15
13-3
2. Όλυμπος Αγιάσου 15 14-5
3. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 9 7-8
4. Θύελλα Πηγής 9 6-7
5. Aναγέννηση Γέρας 7 9-9
6. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 6 5-5
7. Άναξος 6 5-7
8. Δόξα Πλαγιάς 6 5-10
9. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 5 9-12
10. Βύρων Μόριας 4 8-12
11.
Αετός Λουτρών 4 4-9
12. Αιγέας Πλωμαρίου 3
4-6

Η επόμενη 6η αγωνιστική
5-11-2011
Αν/ση Γέρας-Θύελλα
Άναξος-Αλκιβιάδης
Όλυμπος-Δόξα
Ατρόμητος-Διαγόρας
Αιγέας-Βύρων
Αετός-Προοδευτική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey