Η "Πρόο" έβαλε φωτιά στην κορυφή! [video]

13/11/2011 - 23:01 Τελευταία τροποποίηση στις 14/11/2011 - 00:03

Ο Όλυμπος… πάτησε την μπανανόφλουδα τελικά στη Μόρια, κόντρα στο μαχητικό Βύρωνα που δεν παράτησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι από το εύκολο φαινομενικά 0-2 που είχαν εξασφαλίσει οι πρωτοπόροι. Την ίδια ώρα στη μάχη για τη δεύτερη θέση, η Προοδευτική με το Μαραγκό που εξελίσσεται σε «δήμιο» του Ατρομήτου, πήρε το ντέρμπι στο «Κεντέρης» πλησίασε στην κορυφή!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχώρισε η επικράτηση της Γέρας μέσα στην έδρα της Δόξας με 0-3, αλλά και το διπλό του Αιγέα μέσα στον Αετό σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Αγκόλι, που διεκομίσθη άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η Θύελλα τέλος επικράτησε δύσκολα με 1-0 του Αλκιβιάδη, την ίδια ώρα που ο Διαγόρας ξεμπούκωνε με την Άναξο, κερδίζοντας με 3-0.

Δόξα-Αναγέννηση Γέρας 0-3
Εύκολα και απλά, η Γέρα είχε την ουσία στο παιχνίδι της κα απέδρασε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την πάντα δύσκολη έδρα της Δόξας. Ο Τακός με δύο γκολ από το πρώτο μέρος άνοιξε το δρόμο της νίκης, με τον Κακαγιάννη στην επανάληψη να σφραγίζει την επικράτηση της ομάδας του.

Διαγόρας-Άναξος 3-0
Ο Διαγόρας δεν είχε απολύτως κανένα περιθώριο απώλειας απέναντι στην Άναξο και χωρίς αστοχίες επιβλήθηκε με 3-0 χάρις σε τέρματα των Σκαρακάκη, Νταλαμπέκη και Μουτζούρη.

Προοδευτική-Ατρόμητος  1-0
Η «Πρόο» φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο και παίρνει τον αέρα του Ατρομήτου, κερδίζοντάς τον για δεύτερη φορά φέτος. Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, μετρά σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα μέχρι σήμερα μόλις δύο ήττες και τις δύο από την Προοδευτική… Σε ένα παιχνίδι ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα, με τον Ατρόμητο να χάνει ξανά αρκετές κλασσικές ευκαιρίες , η Προοδευτική πήρε τη μεγάλη νίκη με σκόρερ στο 75΄ το Μαραγκό! Να θυμίσουμε πως ο Μαραγκός είχε σκοράρει και τα δύο τέρματα και στην επικράτηση των Σκαλιωτών στο Κύπελλο…

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα (Πηγή: proodeytiki.gr)

{youtube}xuaXOdRKgXY{/youtube}

Αετός-Αιγέας 0-1
Σε ένα παιχνίδι που επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Αγκόλι, ποδοσφαιριστή του Αιγέα σε μία ανύποπτη φάση και προκάλεσε αναταραχή στους πάντες στο γήπεδο, η ομάδα του Πλωμαρίου πήρε τη νίκη με γκολ του Μαμάκου. Για τον τραυματισμό του Αγκόλι, που διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο άμεσα, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις, θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο σχετικό ρεπορτάζ μας.

Θύελλα – Αλκιβιάδης 1-0
Ένα γκολ του Καλλιμαντζέρου, έλυσε τις διαφορές στο ντέρμπι ανάμεσα σε Θύελλα και Αλκιβιάδη. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, έπαιξαν για τη νίκη, με τη γηπεδούχο να αποδεικνύεται πιο τυχερή και να παίρνει μία πανάξια και πολύ σημαντική νίκη. Ο Αλκιβιάδης τελείωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χ. Δάλλα, ενώ είχε και δοκάρι με τον Απ. Ανηφόρου.

Βύρων – Όλυμπος 2-2
Ο Όλυμπος πήγε στο ντέρμπι, γιατί επρόκειτο για ντέρμπι παρά το κακό ξεκίνημα στη σαιζόν του Βύρωνα, γνωρίζοντας πως θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες, αλλά έτσι όπως ξεκίνησε το ματς, ελάχιστοι θα πόνταραν πως θα έχανε βαθμούς. Προηγήθηκε με 0-2 από νωρίς με τέρματα των Μαλακού και Λαλά αλλά στη συνέχεια χαλάρωσε, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του και στο τέλος το πλήρωσε! Οι γηπεδούχοι δεν παρέδωσαν τα όπλα, πίεσαν και ανταμείφθηκαν για το ότι δεν παράτησαν το ματς. Ο Χωματάς μείωσε σε 1-2 (και δεν πανηγύρισε το γκολ σε ένδειξη σεβασμού προς την πρώην ομάδα του) και ο Καραγιάννης στο 85΄ ισοφάρισε για το 2-2! Μάλιστα με τη σέντρα ο Βύρωνας έχασε κλασσική ευκαιρία για την απόλυτη ανατροπή, ενώ μεγάλη ευκαιρία πριν το τέλος είχε και ο Όλυμπος για να πάρει πίσω το χαμένο του τρίποντο… Σπουδαίο ματς με σασπένς…

Αποτελέσματα
 7η Αγωνιστική
Θύελλα Πηγής-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1-0
Δόξα Πλαγιάς-Αναγέννηση Γέρας 0-3
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Άναξος 3-0
Βύρων Μόριας-Όλυμπος Αγιάσου 2-2
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 1-0
Αετός Λουτρών-Αιγέας Πλωμαρίου 0-1

Βαθμολογία


Σε 7 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Όλυμπος Αγιάσου
19
19-8
2. Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 16 14-6
3. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 15
11-6
4. Aναγέννηση Γέρας 13 16-10
5. Θύελλα Πηγής 12 8-11
6. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 9 8-6
7. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 9 13-13
8. Αιγέας Πλωμαρίου 9 7-7
9. Άναξος 6 6-13
10. Δόξα Πλαγιάς 6 6-16
11.
Βύρων Μόριας 4 9-14
12. Αετός Λουτρών 4 4-11

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey