Στις 13/5 τα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό

14/03/2012 - 19:32 Τελευταία τροποποίηση στις 14/03/2012 - 19:40

Ενα... βήμα παρακάτω προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής τον σχεδιασμό για τους αγώνες μπαράζ μέσω ομίλων, που θα οδηγήσουν στην άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά 28 ομάδες.

Ο πρωταθλητής Λέσβου τοποθετήθηκε σε όμιλο μαζί με τους πρωταθλητές ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Δωδεκανήσων και Κυκλάδων, από τον οποίο θα προβιβαστούν οι δύο πρώτες ομάδες στην ειδική βαθμολογία των έξι αγωνιστικών.

Τα μέλη της Επιτροπής όρισαν ως ημερομηνία έναρξης των μπαράζ τις 13 Μαϊου, ημέρα Κυριακή και πλέον, απομένει η επίσημη επικύρωση από την ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει πριν το Πάσχα, δηλαδή λίγο πριν τα μέσα Απρίλη.

Οι έξι αγωνιστικές των 14 ομίλων θα γίνονται Κυριακή και Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαϊου. Ωστόσο σε ότι αφορά το νησιωτικό όμιλο υπάρχει η σκέψη να παρεκκλίνουν κάπως οι ημερομηνίες, ώστε να εξυπηρετηθούν συγκοινωνιακά οι ομάδες.

Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών στους 14 ομίλους, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα αναμένεται να έχει κοινοποιηθεί η προκήρυξη των κανονισμών που θα διέπουν τους αγώνες.

(Ρεπορτάζ: Δημήτρης Θεοδώρου - periferiako.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey